Wczoraj odebrałem naklejki i przylepiłem na auto, efekt lepszy niż się spodziewałemOd razu lepiej, także dziękuję koledze za naklejki no i gratisy
![]()
Wczoraj odebrałem naklejki i przylepiłem na auto, efekt lepszy niż się spodziewałemOd razu lepiej, także dziękuję koledze za naklejki no i gratisy
![]()
Również odebrałem, jeszcze nie nakleiłem czekam na chwilę wolnego czasu. Dzięki za naklejki i gratisy!
Koperta naklejką i bonusami przyszła 26-go, wczoraj zamontowane w sumie bezproblemowo, może trochę na literkach z bardzo bliska widać minimalne przesunięcie, ale wyrównywałem do środkowych linii logo, więc może stąd się to wzięło. Z drugiej strony... czy ktoś z lupą będzie podchodził i z bliska sprawdzał czy to naklejka czy oryginalne logo..? Wygląda naprawdę świetnie. Pozdrawiam i polecam. Dzięki wiertło!
To ja się przypmnę
Jeżeli jest opcja kupienia emblematów na 159-kę to czekam na info (najlepiej na PW)
Cześć! Dzisiaj wieczorkiem przysiądę i odpiszę wszystkim na PW!
dzięki i pozdrawiam!
Wiertło!
Proszę bardzo Koleżanko
a do tematu nalepeczek wrócę dopiero w ndz. wczoraj wieczorkiem. wczoraj wróciłem do domu o 23 i już nie miałem sił, dzisiaj wyjazd nad wodę do ndz. - trzeba łapać każdy promień słońca bo coś lato takie jesienne póki co, a weekend ma być gorący,
pozdrawiam i do ndz!
Michał (p.maiki)
Było 146 1.4 TS 97r 2006-2008, 147 1.6 TS 02r 2008-2009, 156SW fl 1.9 JTDM 2003r 2009-2014
przypominam się kolegopoproszę logo na przód do ar 156. czekam na PW
Witam, chcialbym zamowic znaczki na przod oraz tyl AR spider 2006, nowy model. Prosze o dane do przelewu pod jerome1@o2.pl. Dzieki, pozdrawiam