już w poprzedniej turze mieliśmy zmienić producenta bo wiem że ten to nie bardzo chodzi o trwałośćteraz już będziemy szukać kogoś nowego
już w poprzedniej turze mieliśmy zmienić producenta bo wiem że ten to nie bardzo chodzi o trwałośćteraz już będziemy szukać kogoś nowego
dobrze to czekam niecierpliwieP
Witam... nieoficjalnie póki co ale wpadłem na pomysł...http://allegro.pl/zapach-aroma-clip-...495538775.html
chciałem zaproponować coś takiego
klips - zapach -oczywiście nie byle jaki tam klips bo chodzi mi o wtłoczoną naklejkę włoskiej flagi w środek, ooo coś takiego, na razie wykonane metodą moją w paint-cie
Producent odpisał, że jest w stanie wykonać coś takiego... Jestem w fazie korespondencji meilowej z nim...
Minimalna ilość zamówienia to 5000szt. Cena jaką proponuje to ok. 6zł netto za kartonik z 4ma szt.
Chciałbym dowiedzieć się od Was czy cena jest OK, czy nie jest wygórowana... możliwe jest, że da się coś wynegocjować jeszcze. Mnie interesuje cena brutto jednak.
Czy byli by chętni na coś takiego... Co do zapachów to kwestia omówienia jeszcze... na razie jest projekt taki i pytam Was czy byli byście chętni??? Jeśli tak to zajmę się tą sprawą.
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Tyle tylko że nie do każdego autka to podejdzie
W biedronce było coś takiego w podobnej cenie(6-7zł), skusiłem się bo myślałem że wejdzie w nawiew centralny i nie wlazło, a na siłe nie chciałem pchać żeby nie połamać
No chyba że ktoś miałby zamiar wsadzić to w nawiewy w nogi pasażerów z tyłu![]()
Jedyne miejsce w 156 to jak napisałem otwory przed nogami pasażerów w tylnej części podłogi![]()
nie widać za bardzo chęci innych... pewnie musiałby być osobny temat do tego ale żeby był osobny temat to muszę wiedzieć, że będą chętni na takie coś... zamówie około 2000szt i zostanę z palcem w upie...
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Ja osobiście za te klipsy podziękuję! Czekam natomiast aż flatbeet ruszy z tematem zapachów! Został mi ostatni, bo za dużo rozdałemi przydało by się kupić ze 30 sztuk. Tylko koniecznie innego producenta!!!
Była:
159 SW 1.9 JTDm 120KM 2008r.
156 1.6 16V TS 2001