no to bier,
chciałem Ci zaproponować Magneti ze znakami ale zdaje się że już ich nie będzie (zobaczę jeszcze co jutro w dostawie przyjdzie ..) więc w kategorii "oryginał najtaniej" zostają koledzy z Litwy
no to bier,
chciałem Ci zaproponować Magneti ze znakami ale zdaje się że już ich nie będzie (zobaczę jeszcze co jutro w dostawie przyjdzie ..) więc w kategorii "oryginał najtaniej" zostają koledzy z Litwy
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Do Litwinów śmiało możesz pisać po polsku, kontakt z nimi jest bardzo dobry i udzielają też rabatów, tylko pytaj. No i wahacz oryginał...
-------
nie pamiętam czy już o tym pisałem ale nie można się sugerować numerem na odlewie oryginału bo rzeczywiście jest taki sam dla wszystkich wahaczy ale sworznie niestety są inne. Jak kupisz oryginał to się zdziwisz - ja na wahaczu przedliftowym mam na odlewie zupełnie inny nr, przyczepiona metka się oczywiście zgadzała z zamówionym nr i wahacz pasował.
Kurcze, już się cieszyłem, że wreszcie ustaliłem co i jak, ale po tym co napisałeś znów jestem w punkcie wyjścia. Co to za bałagan, żeby numer odlany na oryginalnej części miał się nijak do rzeczywistości. Z jedną głupią częścią, tyle problemów;:/
Podaj vin Litwinom a oni dobiorą Ci odpowiedni wahacz. Ja zamawiałem i jestem zadowolony. Pisz po Polsku do nich.
-------
koledzy pytanie z innej beczki. Jaki smar polecilibyscie zeby wstrzyknac w sworzen bo juz nie wiem co mi skrzypi. Mechanik zdiagnozowal mi te gumy na stabilizatorze ale skrzypi przy manewrach parkingowych(cofanie przy skreconych na max kolach w prawo i roznicy poziomow prawej i tylnej osi) i przy hamowaniu. Stukania i pukania podczas jazdy raczej nie ma. Chcialem wykluczyc sworzen. Sprzet juz kupilem-strzykawe i igle tylko nie wiem co tam naciapać.Pozdrawiam
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
A czy w razie czego jest możliwość zwrotu u litwinów? W tym co napisał kali_33 z całą pewnością coś jest bo dosłownie kilka dni temu jeden z forumowiczów wystawiał górny wahacz do 159 kupiony do auta przed FL i na metce był numer zaczynający się od 517(czyli do wersji przed FL) natomiast na wahaczu był wykuty dokładnie ten sam numer jak u mnie. Zwróciło to moją uwagę i przez chwilę brałem pod uwagę zakup tego wahacza zakładając, że ważniejszy jest numer na części niż metka. Teraz już wiem, że zrobiłbym błąd.