Temat: Widziany \ Widziana...

Użytkownik Świeżak
    Auto
    AR 159 2,4 JTDm+ SW Exclusive

Domyślnie

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek

Użytkownik Znawca
    Auto
    ​​​​

Domyślnie

Cytat Napisał Erwin Zobacz post
    A ja pozdrawiam kierowcę białej Giulietty (SB), która dzisiaj o godzinie 16:40 przemknęła skrzyżowanie Warszawska - 3-go Maja - Piastowska od Katowic w stronę centrum na czerwonym świetle (pewnie było późne żółte ). Nie od dziś wiadomo, że tam jest fotoradar nastawiony na takie właśnie wykroczenia.
    Sponsorem programu jest 500 PLN i 6 pkt karnych
    tych fotoradarów juz tam nie ma od dość dawna - a zdjęcia robiły tylko od lutego do kwietnia (po tym okresie tylko stały bezczynnie) i nie było na ich podstawie żadnych kar za przejazd na czerwonym świetle (zdjęcie było robione sekundę po zapaleniu się czerwonego ) dlatego że urządzenia te są własnością firmy zewnętrznej i zostały wypożyczone dla straży miejskiej tylko do testów. Jeśli ktoś "przeleciał" na czerwonym to na razie mu się upiekło Jeśli urządzenia się kiedyś ponownie tam pojawią to znaczy że straż miejska zdecydowała się na ich zakup i wtedy już należy się bać
    Ostatnio edytowane przez tx555 ; 27-09-2014 o 22:36

Użytkownik Ogier
    Auto
    Brak

Domyślnie

Cytat Napisał himek Zobacz post
    A kogo wczoraj spotkałem w Komorowicach? Srebrna 156 sedan SB *****
    To byłem ja
    Nie miałem jak Ci odmrugać więc pozostały mi łapki Szukałem potem jeszcze Ciebie, gdzie pojedziesz ale zgubiliśmy się (miałem zamiar jechać na Bestwinę ale droga była przejezdna więc skręciłem w prawo na rondzie i na Hałcnów). Jechałem z rodziną do Oświęcimia a przez Bestwinę nie lubię jeździć.

Cytat Napisał tx555 Zobacz post
    tych fotoradarów juz tam nie ma od dość dawna - a zdjęcia robiły tylko od lutego do kwietnia (po tym okresie tylko stały bezczynnie) i nie było na ich podstawie żadnych kar za przejazd na czerwonym świetle (zdjęcie było robione sekundę po zapaleniu się czerwonego ) dlatego że urządzenia te są własnością firmy zewnętrznej i zostały wypożyczone dla straży miejskiej tylko do testów. Jeśli ktoś "przeleciał" na czerwonym to na razie mu się upiekło Jeśli urządzenia się kiedyś ponownie tam pojawią to znaczy że straż miejska zdecydowała się na ich zakup i wtedy już należy się bać
    Wczoraj jechałem i nie zauważyłem nawet, czy są czy nie (jakoś nie zwracam już na nie uwagi). Swoją drogą powinny tam być bo nagminnie ktoś przejeżdża na czerwonym świetle (zwłaszcza w kierunku centrum).

Użytkownik Romeo Avatar ramzesss3
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    alfa romeo 156 1.9 JTD + włoski skuter ferro :)

Domyślnie

pozdrawiam wczoraj na katowickiej kolo reala na swiatlach czarna gt okolo 19 jechalem 94 w kierunku katowic i w ostatniej chwili zauwazylem

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar bartpl
    Mieszka w
    Będzin
    Auto
    Giulietta 2.0 jtdm

Domyślnie

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 (ramki były, rej SY) stojącego na parkingu Green Park poziom 4 miejsce C, ja mam miejsce D

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar klusiobos
    Mieszka w
    Sandomierz/Krk
    Auto
    AR 156 0'1 115KM SW była/ Jest: ALFA 159 1.9 JTS SW 0'6

Domyślnie

Pozdrowienia dla kolegi z ar147 Na SLU.... czerwonej, dzisiaj pod czantorią w Ustroniu , myślałem, że to gta a jednak diselek, ale look super fajne felgi w ogóle pzdr

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kandy
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS '08r

Domyślnie

Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 na blachach SK ***CM widzianego na zjeździe ze Średnicówki w Świętochłowicach, było jakoś po 16. Migałem, machałem i żadnej reakcji (może przez to, że jechałem brązowym Passerati rodziców ).

Moje 147 powodów do szczęścia

Użytkownik Pirat drogowy Avatar WeGi
    Mieszka w
    Nowy Sacz
    Auto
    159 2.4 JTDm

Domyślnie

Pozdrawiam kolege z 156 po FL na klubowych ramkach [ KBR ] dzisiaj na A4 w kierunku Tarnowa
    "Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."

Były :
    AR 146 1.9 TD
    AR 156 1.8 T.S.
    Aktualnie :
    AR 159 2.4 JTDm

Użytkownik Pirat drogowy Avatar pietek
    Mieszka w
    Katowice / Lubin
    Auto
    Alfa Romeo 156 1999 1.6 TS 120KM Alfa Romeo 156 2002 2.0 JTS 166KM

Domyślnie

Cytat Napisał kandy Zobacz post
    Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 na blachach SK ***CM widzianego na zjeździe ze Średnicówki w Świętochłowicach, było jakoś po 16. Migałem, machałem i żadnej reakcji (może przez to, że jechałem brązowym Passerati rodziców ).
    Dlatego pewnie nie zwrocilem uwagi i nie widziałem, a gdybym zauwazyl to bym się zastanawial co chce ten gość w Passacie Pozdrawiam kolege w takim razie.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kandy
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS '08r

Domyślnie

Cytat Napisał pietek Zobacz post
    Dlatego pewnie nie zwrocilem uwagi i nie widziałem, a gdybym zauwazyl to bym się zastanawial co chce ten gość w Passacie Pozdrawiam kolege w takim razie.
    A i nieładnie tak się denerwować na panie, które zapomniały wrzucić migacza

Moje 147 powodów do szczęścia