Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek![]()
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek![]()
tych fotoradarów juz tam nie ma od dość dawna - a zdjęcia robiły tylko od lutego do kwietnia (po tym okresie tylko stały bezczynnie) i nie było na ich podstawie żadnych kar za przejazd na czerwonym świetle (zdjęcie było robione sekundę po zapaleniu się czerwonego ) dlatego że urządzenia te są własnością firmy zewnętrznej i zostały wypożyczone dla straży miejskiej tylko do testów. Jeśli ktoś "przeleciał" na czerwonym to na razie mu się upiekłoJeśli urządzenia się kiedyś ponownie tam pojawią to znaczy że straż miejska zdecydowała się na ich zakup i wtedy już należy się bać
![]()
Ostatnio edytowane przez tx555 ; 27-09-2014 o 22:36
To byłem ja
Nie miałem jak Ci odmrugać więc pozostały mi łapkiSzukałem potem jeszcze Ciebie, gdzie pojedziesz ale zgubiliśmy się (miałem zamiar jechać na Bestwinę ale droga była przejezdna więc skręciłem w prawo na rondzie i na Hałcnów). Jechałem z rodziną do Oświęcimia a przez Bestwinę nie lubię jeździć.
Wczoraj jechałem i nie zauważyłem nawet, czy są czy nie (jakoś nie zwracam już na nie uwagi). Swoją drogą powinny tam być bo nagminnie ktoś przejeżdża na czerwonym świetle (zwłaszcza w kierunku centrum).
pozdrawiam wczoraj na katowickiej kolo reala na swiatlach czarna gt okolo 19 jechalem 94 w kierunku katowic i w ostatniej chwili zauwazylem![]()
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 (ramki były, rej SY) stojącego na parkingu Green Park poziom 4 miejsce C, ja mam miejsce D![]()
Pozdrowienia dla kolegi z ar147 Na SLU.... czerwonej, dzisiaj pod czantorią w Ustroniu, myślałem, że to gta a jednak diselek, ale look super fajne felgi w ogóle
pzdr
Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 na blachach SK ***CM widzianego na zjeździe ze Średnicówki w Świętochłowicach, było jakoś po 16. Migałem, machałem i żadnej reakcji (może przez to, że jechałem brązowym Passerati rodziców).
Moje 147 powodów do szczęścia
Pozdrawiam kolege z 156 po FL na klubowych ramkach [ KBR ] dzisiaj na A4 w kierunku Tarnowa![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm