No ja bym chciał...
poki co jedyny minus jaki znamy to osobny mikrofon ktory gdzies trzeba umiescic ... ( nie wiadomo jak z jakoscia rozmow przez niego ) pytanie czy sa jeszcze jakies o ktorych nie wiemy ?? Na wloskim forum tez 0 info, jeden gosc pisal ze super zadowolony i tyle, ale szczegolow nie podawał. Niby Lio sprzedal 80 sztuk, ale jakos nikt sie z tym nie odzywa, dziwne...
Ostatnio edytowane przez kozak ; 15-01-2020 o 08:28
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Na apkmirror.com jest nowsza wersja AA 5.0 dla ARM64 narazie. żadnych nowych funkcji nie zauważyłem.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Mam problem z komunikatami głosowymi z Google Maps i Waze. Na przykład: GM mówi: "Za 200 metrów..." i cisza. Dopiero po dojechaniu do skrzyżowania dodaje "skręć w prawo". Normalnie, gdy telefon nie jest podłączony i nie korzystam z android auto, nawigacja w telefonie wypowiada cały komunikat: "Za 200 metrów skręć w prawo". To chyba nie jest normalne zjawisko?
Telefon Samsung S8+, kabel oryginalny dostarczony z telefonem, próbowałem też krótki kabelek kątowy zakupiony na allegro - bez zmian. Na trzech portach usb to samo (te w podłokietniku i ten z przodu pod wyświetlaczem).
Jakieś pomysły dlaczego urywa komunikaty?
też tak miałem przez wiele miesięcy (choć nie na początku), chociaż niedawno się to naprawiło. myślę że może z którąś wersją AA rozwiązali jakiś problem który wcześniej wprowadzili. Ja mam zainstalowaną obecnie najnowszą AA5.0
... czyli to "normalne" niestety
Wersja AA - wypróbowane na 4.9.5949 (wersja armeabi i arm64), później wersja 5.0.500214 - te same objawy. Spróbuję jeszcze wersję 5.0.500224.
Dzięki za odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez araneus ; 26-01-2020 o 14:20