Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
No to chyba nowa usterka do dopisania do listy rzeczy elektrycznych - lampa przednia powodująca problemy z ładowaniem akumulatora, w rezultacie S&S nieaktywny (świeci cały czas lampka) i pewnie w dalszej perspektywie rozładowanie aku i takie tam. To nie u mnie, ale może właściciel się wypowieObstawiam dupną przetwornicę LEDów, która tak sieje po instalacji, że regulator napięcia nie wyrabia.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
ktos pisal cos o lampie przedniej?
No ja piszę.
strasznie enigmatycznie zanęcasz temat
"niestety" u mnie wszystko ok z podświetleniem klamek. Wjechałem do garażu wyłączyłem silnik, wyszedłem z samochodu, zamknąłem drzwi (nie na zamek). Po ok 30 sek wyłączyły się światła i podświetlenie klamek. Nic się nie żarzy albo robi to w podczerwieniW każdym razie w ciemnym garażu ja tego nie widzę. Zamykanie i otwieranie zamkiem opisywałem wcześniej. Wszystko ok.
Może ktoś zrobić fotę tej "żarzącej" się LED i opisać dokładnie jak do tego doprowadzić?
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Przecież napisałem wszystko co wiem. Stoi w serwisie Giulia Veloce w której zaczęła świrować elektronika, na początku nie wiedzieli co to, później doszli (z włoską pomocą chyba) że to przednia lampa powoduje problem z ładowaniem aku. Lampę będą wymieniać. A jak właściciel zechce napisać więcej szczegółów, to to zrobi bo jest tu na forum.
ok, poczekamy, chcialbym sie dowiedziec jakie/czy mial wczesniej jakies objawy itp
dzis u siebie zauwazylem ze po ostatnim niepotrzebnym grzebaniu przy ogrzewaniu tylnej szyby (sciagali panele/ boczek oparcia tylnej kanapy), zle zalozyli ten boczek i mam 15mm szpare (widac patrzac z wewnatrz ale nie z zewnatrz) potem wkleje fotke bo z komorki nie moge. jyz dzwonilem do kierownika serwisu, powiedzialem ze sa partaczami (bo to już chyba 5 tego typu numer) i postanowilem ze udezam ze skarga wyzej tylko jeszcze nie wiem czy do wloch czy w polsce
Oby ktoś tego wysłuchał i coś z tym zrobił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk