Z początkiem sierpnia ruszam z zapisami na dywaniki i zawieszki, a te z kolei koniecznie od nowego producenta bo tylko nowy lepszy producent wchodzi w grę
Z początkiem sierpnia ruszam z zapisami na dywaniki i zawieszki, a te z kolei koniecznie od nowego producenta bo tylko nowy lepszy producent wchodzi w grę
Super bo i mi jeden się ostał![]()
Witam ponownie... Z pomocą kolegi flatbeet, który to zajmuje się tymi sprawami chciałbym zaoferować Wam nowy produkt.
Zapach samochodowy w formie klipsa do nawiewu... Rozmawiałem z producentem. Minimalna ilość zamówienia to 400pudełek. W pudełku 2sztuki klipsów.
Cena za 1 pudełko to 6zł + koszt przesyłki do Was...
Zapachów jest kilka: różany, leśny, morski, tropikalny, new car, vanilla i klasyczny...
Jeśli chodzi o przód (reklama) będzie to włoska flaga (zieleń, biel, czerwień)
Wymiary flagi: wysokość 9mm, szerokość 1.8-2,0cm
Jeśli chodzi o kolor klipsa, który wchodzi w kratki będzie on czarny, co do samego zapachu to trzeba wybrać na początku czy ma być też czarny czy niebieski czy zółty, czy czerwony... Proponuje również czarny.
Oto zdjęcia przedstawiające produkt...lecz z innymi reklamówkami
Jeśli zdobędę zamówienie na 400paczek po 2 szt. w środku oraz każdy chętny wpłaci na moje konto produkcja ruszy...
Produkcja około 2-3tyg.
Cena: 6zł/pudełko 2szt. +koszt przesyłki
Znaczna część dochodu pójdzie na utrzymanie naszego forum.
Producent zachwalał, zresztą sam już jeżdże na jego reklamówce i nie dość, że przyjemnie pachnie to ładnie wygląda
Jeśli pomysł wypali a zapaszki Wam się spodobają zrobimy kolejną turę a także można włączyć inne gadżety na jakie przystaniecie...
Sorry za prowizorkę ale sam zrobiłem... Tak oto mniej więcej będzie to wyglądało... oczywiście to jest tylko pomalowane na karteczce, prawdziwe będzie w 3D jak naklejki kolegi Omen-a
nick / ilość / zapach /
Ostatnio edytowane przez szefuni0 ; 20-07-2012 o 15:56
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
brak zainteresowania czy za mało odwiedzających...???
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Mi sie podoba szkoda że nie ma jakiś długopisów z logem forum i modelami aut
Jakby co ja chce 3 szt
5 pudełek wezme
Niech podepną temat i zapisy niech ruszą jak sie uda to oki jak nie to trudno spróbować warto
A długopisami też bym był zainteresowany a nawet bardziej niz zapachem fajnie by było pisać takim
Pod długopisy też się podepnę a zapachami to zobaczymy.