Chyba zacznie się od 200tys, a z dodatkami ze 250tys pewnie spokojnie można liczyć. To prawie 300 koni w końcu.
Chyba zacznie się od 200tys, a z dodatkami ze 250tys pewnie spokojnie można liczyć. To prawie 300 koni w końcu.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
I to ma być argument na nie? Tak całkiem poważnie? Przynajmniej język podszlifuję
Giulia akurat do mnie nie przemawia, owszem podoba się ale tylko tak jak sporo innych aut. A to za mało żeby chwycić za serce.
I w ogóle nie działa na mnie magia słowa premium, wręcz czuje się oszukany jak podpierając się legendą, paroma wodotryskami, i miękkim plastikiem żąda się takich pieniędzy za tak mało samochodu.
Zawsze wybierałem samochody na zasadzie - w miarę unikatowy, w miarę sportowy, dla mnie ładny i z największym dostępnym w budżecie wolnossącym silnikiem benzynowym.
Tak kocham jazdę samochodem że zwykłe przemieszczanie się jest katorgą. Musi być fun z każdego kilometra, bez względu na koszty i wyrzeczenia.
Na razie nie stać mnie ani na Giulię ani na Forda, ale za parę lat na pewno nie będę brał pod uwagę Alfy, nawet QV (bo za droga) wolałbym widelca.
Giulia - totalnie nie mój target, wielu tu wspomina że celują w "większość klientów" ja niestety do takich się nie zaliczam.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
No kurczę, gdyby w wersji produkcyjnej była taka ostra kreska jak na tym rysunku, to bym piał z zachwytu. Nie podoba mi się że giulia jest (jak to ktoś tu ładnie określił) "tak ładnie pozaokrąglana".
No ale jedyny przypadek przeniesienia prawie 1:1 wersji studyjnej do produkcji jaki znam, to RR evoque.
Już serio myślałem, że jesteś na etapie wyboru auta i zaraz zamówisz Mustanga (i fajnie, bo auto mi się też podoba
A za chwilę piszesz:
Sorry, ale zatem i tak nie jesteś/nie byłeś targetem dla AR, więc żadna strata dla marki.
Za parę lat to będzie lifting Giulii, inne wersje, pojawi się SUV, może coś jeszcze.
A może będzie jeszcze mocniejszy Abarth 124 Spider ze stajni AR? Jest wiele opcji.
Skąd wiesz, że nie będziesz brał pod uwagę żadne Alfy?
Niestety dużo(?!) osób na forum pisze podobnie, jak to oni są zawiedzeni i nie kupią sobie Giulii... za 10 lat... używanej...
A przecież auto ma się sprzedawać tu i teraz.
Trochę wyolbrzymiam, ale tak to właśnie widzę. Najwięcej narzekają ci, którzy i tak nie planują podobnego zakupu.
Pozdro,
Bartas
A czy w Gulii jest pakiet/opcja aluminiowych/chromowanych klamek ?