Panowie, gdzie we Wrocławiu wytną mi fizycznie DPF, bez obaw że coś spierdzielą i nie podprowadzą mi wkładu z katalizatora?![]()
Panowie, gdzie we Wrocławiu wytną mi fizycznie DPF, bez obaw że coś spierdzielą i nie podprowadzą mi wkładu z katalizatora?![]()
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
fizycznie to większość tłumikarzy ogarnie, tylko trzeba będzie stać i patrzeć na ręce. problem w tym, że dpfy mają różną wartość i nie patrząc nie będziesz wiedział czy masz wkład ze swojego auta czy innego... bo potrafi być warty dużo, a potrafi być nic nie warty.
Muszę wymienić tarcze i klocki hamulcowe przód i tył bo mam zajechane co prawda do wiosny bym dojeżdził ale...Jak myślicie jaka cena i polecacie jakiś warsztat?
Chłopaki, gdzie we Wrocku zmierzą mi kompresje mojego 1.9 jtdm 8v? Irbis odpada bo tego nie robią...
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
każdy warsztat który ma manometr z odpowiednią skalą...
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
a to świeca żarowa tam ma inny gwint?
Nie wiem, nie znam sieJa chce tylko kopreche zmierzyć a nikt nie chce się podjąć. W jednym warsztacie usłyszałem że musieliby się przygotować, pozmieniać końcówki i inne cuda... ale oni robią większe auta, więc może im to coś zmienia, ale nie są bardzo chętni żeby zrobić... dlatego pytam tutaj - może ktoś z was ma jakiś sensowny warsztat, który mi to zrobi
No masakra jakaś... albo do ASO pojade, ale tam pewnie czekania w cholere i cena z kosmosu (czy się mylę?).
do aso to ciężko... podzwoń i popytaj, inaczej się nie dowiesz kto to zrobi.
Część,
gdzie polecacie wymianę sprzęgła i koła dwumasowego we Wrocławiu?
Z jakimi kosztami powinienem się liczyć za robociznę?