Bardzo, bardzo ciekawa felga, efekt może być powalający, ale jakoś naciąg mi nie leży, nie mogę się po prostu przekonać do naciągu w 159.
Pozdrawiam.
- Rafał
Bardzo, bardzo ciekawa felga, efekt może być powalający, ale jakoś naciąg mi nie leży, nie mogę się po prostu przekonać do naciągu w 159.
Pozdrawiam.
- Rafał
A wg mnie wygląda jak furmanka murzyńskiego rapera. Opony na tym wcale nie ma - komfortu zero i ciągły stres, żeby gdzieś w dziurę się nie wd#pcyć. Ale każdy ma swój gust i preferencje, więc bez obrazy![]()
3sdm 0.01 są swietnymi felgami. Mocne i wzór bardzo wklesły,zwłaszcza z et 35. Natomiast w tym przypadku opona az sie prosi o rozmiar 255/35. Wówczas jest i wyglad i jakies tam w miare mozliwe jeżdżenie.
Felga wybitnie pod niski profil.Na wiekszym totalnie traci wyglad. Mozna sie pokusic o 235/40,ale to juz nie bedzie to.
Ostatnio edytowane przez rybakmj ; 24-01-2017 o 13:35
wreszcie ktoś powiedział prawdę, sam nie chciałem psuć Wam dobrego humoru ... .
A teraz pytanie: muszę pomalować 18 półksiężyce, oryginalny kolor mają grafit/tytan> - czy ktoś podpowie jakiś najbardziej podobny do oryginału ?
Czy malować proszkowo czy też tradycyjnie ? Chciałbym żeby wyglądały jak oryginalne.
Najprawdopodobniej zawiozę je do Aluexpress w Tarnowskich Górach, widziałem już jak kolo. epsonix pomalował swoje na kolor Chrome Shadow, wg mnie trochę za ciemne.
Jest jeszcze opcja http://renowacjafelg.pl/galeria/wszy...s/kolor-shadow
Ktoś coś doradzi, będę wdzięczny.
Ostatnio edytowane przez fx25 ; 24-01-2017 o 14:15
w aluexpress moga Ci zrobic jasniejszy wariant chrome shadow, tylko to i tak bedzie calkiem inne malowanie niz ori. mi zimowe 17" robili na jasny wariant chrome shadow, taku chrom tylko troche jakby przydymiony, wrzucalem fitki na forum gdzies (moze w nasze belle?) zadzwon do nich i popytaj co innego Ci moga zaoferowac, bardziej podobnego do ori malowania
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 24-01-2017 o 14:44
To tylko opona do przymiarki bo taka na nich była. Sam bym tego nie zostawił tak. 215/35/19 to opona do auta w którym te felgi wystają dużo poza błotniki a w 159 te 9,5" wygląda jak powinny. Felga na fotce nie wygląda na taką wklesłą jaką jest w rzeczywistości. Moje Corniche wyglądają przy tych 3SDMach biednie.
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka