Czy tylko mi najbardziej podoba się granatowy kolor nowej Giulii?
Czy tylko mi najbardziej podoba się granatowy kolor nowej Giulii?
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 16:22 Powód: Wycieczki osobiste
Gdyby nie dobre opinie o 159, nie powstałaby Giulia w tej formie, w jakiej jest teraz. To, że poprawili jakość w 159 względem 156, umożliwiło pójście jeszcze o krok dalej i zrobienie droższego modelu jakim jest Giulia.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 16:23 Powód: Off Topic
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 16:23 Powód: Off Topic
166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
- - - Updated - - -
Mi się bardzo podoba brązowy imola titanium. Bardzo rzadko brąz ładnie na samochodzie wygląda.
A czemu temat cen tak ucichł? Własnie zauwazyłem w konfiguratorze, że benzyna w automacie, wersja super 155k. To jednak rzeczywiście mega golas (business) w manualu może kosztować niewiele więcej niż te 120k, a które się tutaj ktoś wykłócał.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 20:29 Powód: OT
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Tomtrz kiedy bedzie dostepna benzyna z manualem?![]()
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Nie wydaje mi sie zeby tu byl problem kultystow 159, tylko o to ze Ci ktorzy maja 159 I lubia te auta, bardzo im sie podobaja itp, jak porownali niektore sprawy w Giuli do 159 na niekorzysc Giuli, od razu spotkali sie z niezozumieniem a nawet atakiem tu w watku. Ja tez tego doswiadzylem opisujac swoje wrazenia z jazdy testowej czy opinie nt designu, materialow uzytych w Giuli czy jej cen.
Dodatkowo Giulia niektorych troche rozczarowala - swietnie sie prowadzi, wyglada atrakcyjnie i ciagle sie wyroznia od konkurencji(choc wielu oczekiwalo czegos wiecej, bardziej spektakularnego), ma jednak pewne braki w wyposazeniu (bida zajezdza nawet wersja Super - brak PDC, fotochromatycznego lusterka, podgrzewania lusterek bocznych I paru innych), wszystko trzeba dokladac w konfiguratorze, wiele opcji wymusza inne (podgrzewane fotele musza byc elektryczne itp), a stad cena robi sie taka sobie bardzo szybko (pod 200k za cos sensownego). A tu jeszcze niektore elementy wykonczenia (plastiki na dole drzwi, bokach, czy deska rozdzielcza) tez moglyby byc na troche wyzszym poziomie (szczegolnie przy tej cenie). Tak naprawde to jakbym ja mial wybierac z konfiguratora, to chyba pakiet lux musialbym dodac, ale to kolejne kilkanascie tysi, a i tak zostaja plastiki na dole drzwi jakie byly.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 24-08-2016 o 20:27
Nikt tu przeciez nie uwaza ze 159 jest idealnym autem.Wiele jej do tego brakuje.Natomiast jest autem ladnym,przyzwoicie sie prowadzi i moj egzemplarz zawalidroga nie jest.Giuletta jechalem dwa razy w zyciu i dla mnie jest zwyklym przecietniakiem.Srodek slabizna,ale to moja skromna opinia.Radosuaf przejedz sie BMW 6 F12 a nie spojrzysz na zadne volvo jezeli o chodzi o jakosc wykonania.Ps Nie jestem bogaty i nie stac mnie na zakup nowej Giuli,ale chyba czlowiek ma prawo wypowiedziec sie na temat tego modelu?Przyznaje sie,stac mnie tylko na 5letnie auto segmentu D i za 5lat pewnie kupie giulie uzywana.Khazar granatowa giulia jest sliczna,biala wyglada przy tym kolorze slabo ;-)