Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 159 na ramkach, który jechał w stronę Lidla na 1000 leciu i mi mrugnął kilka dni temu, właśnie miałem wychodzić z auta i nie zdążyłem odmrugać![]()
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 159 na ramkach, który jechał w stronę Lidla na 1000 leciu i mi mrugnął kilka dni temu, właśnie miałem wychodzić z auta i nie zdążyłem odmrugać![]()
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej AR 156 widzianej dziś ok 13:45 w JaworznieRej. SJ na ramkach
![]()
Pozdrowienia dla ciemnej (czarnej?) 147 na klubowych tablicach SCZ... stojącej wczoraj wieczorem koło mojego bloku na ul. Cichej w Katowicach.
pozdrawiam właścicieli dwóch zaśnieżonych Alf niebieskiej 147fl i srebrnej 156fl zaparkowanych w okolicy ul. Bojkowskiej w Gliwicach![]()
pozdro dla kierownika 156 pod Urzędem Miasta Częstochowa widzianego dzisiaj w klubowych ramkach SC5209J![]()
Pzd. dla bordowej poliftowej 147....dzis po15stej Miedzyrzecka Pravda?B-B...poprostu odwzajemniam, nie zdazylam sie zamachnac!
Kto parkuje bordowa 159 sw oramkowana w Gliwicach pod plastic omnium? Pozdrawiam właściciela![]()
Pozdrowienia dla oramkowanej 159 na SL i 156 na SBE zaparkowanych pod galerią katowicką i ich właścicieli również bawiących się w Multikinie w Katowicach na sylwestrze
Albo miałem banię, albo widziałem w sylwestra na Cieńkowie 159 SW, na niemieckich blachach na rameczkach z forum. Tak czy inaczej pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla kierowców 147 i 159 mijanych na trasie Mikołów - Kobiór pomrugane