A jeszcze jedno pytanie - czarna 156 SW rej. ST 70xxx (same cyfry) ... kojarzy ktoś?
A jeszcze jedno pytanie - czarna 156 SW rej. ST 70xxx (same cyfry) ... kojarzy ktoś?
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW ramki klubowe rej SZY **W* widziany na "nowym" moscie w zywcu. Dzis ok godziny 18.05 Nie pomachane bo wstyd sie przyznac jechalem VW`em xdd
Pozdrowienia dla czarnej 147 na Hallera w Szopienicach, było machano i mrugano.
Pozdrowienia dla ciemnej w sedanie 159 na Katowickiej przy wjeździe do Mysłowic, również mrugano i machano.
Pozdrowienia od czarnej 146 z SD![]()
Pozdrowienia dla kierownika takiej czarnulkiŻywiec, parking przy galerii lider godz. ok. 16:00
![]()
Pozdrowienia dla kierownika /czki czarnej 159 SK 8...Y stojącej dzisiaj około 14 na parkingu Silesii w Katowicach![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
DziękiRównież pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam właściciela Alfy 156 w sedanie na rej. SBI****(same cyfry), obok którego zaparkowałem przy biedronce w łodygowicach 18.03.2015r ok godziny 20:00![]()
Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 przed liftingiem którą mijałem dzisiaj rano przed godziną 8 w Chorzowie Batorym przy rondzie niedaleko MDK-uKolega ma ramki i chyba od niedawna bo jak kilka tygodni temu się mijaliśmy to jeszcze nie miał
![]()
Pozdro dla ciemnej(w tak jasnym słońcu ciężko mi było kolor zindentyfikować) 147 na rejestracjach SZ widzianej dzisiaj pod Biedronką w Zabrzu na Hermisza po 10
![]()
Spotkanie siostrzyczek z lukaszOLK