No to troche lepszy opis rozmiarowki i juz mozna wiecej sie dowiedziec...to dla mnie tak jak wczesniej pisalem ... 2 czarne xxl, 1 czerwona (damska) L ... i jedna biala (dziecieca) XS
I to by bylo na tyle
Napis moze byc po prawej moze bedzie lepiej wygladalo...A znaczek alfy tez bedzie czy tylko napis ?
jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l 2xl czarne i biala
buszmeno - czarna biala xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona damska l xs dziecieca biala
i nasz kochany prezes 3 czarne 1 xxl i 2 m
czekamy jescze na impulsa i slavola a takze na hiacyntychnapis zostaje jacek napisz ktore chcesz damskie reszta niech posprawdza dalej czekamy n impulsa i vice ale on bedzie w niedziele i hiacyntych cena nie zmieniona 22zl szt.
Kurna jak mi zrobisz z Team Pila to sam w nich bedziesz chodzil hmmmmm he he he he
planu b nie ma bo pogoda bedzie ładna dla potwierdzenia http://www.twojapogoda.pl/polska/wielkopolskie/wyrzysk no chyba ze prezes cos wymyslisz wiec tak Michu bedzie u mnie szybciej karsto1982 tez dojedzie impuls pracuje nie bedzie go Tomek rozumiem ze z Slavolem do 15 sie dokulacie my wystartujemy mysle ze o 13:30 ode mnie zabrac w razie co grila moze gdzies sie rozłożymy jak nie to znajdziemy jakos knajpkę z żarłem czy jeszcze jest ktos chętny??? i czy ktos ma jakies propozycje???
co do koszulki dla zony przeciez ona jezdzi fiatem hehe
i jeszcze jedno nie brac alkoholu bo ja pozniej jade na nocke i nie moge pic a po co mam sie denerwowac złość ponoc urodzie szkodzi
Ostatnio edytowane przez buszmeno ; 24-06-2011 o 22:50
to bierzemy jakies jedzonko??Jakies miecho??
I Buszmeno o ktorej u CIEBIE byc??
Male pytanko...Czy takie felgi pasuja do Alfy??
Wiem wiem sa wielkie ale cena bardzo okazyjna i nawet nawet wygladaja ale czy pasuja do wizerunku mojej alfy
http://allegro.pl/show_item.php?item=1675216595
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 25-06-2011 o 11:25
To ja biore dwie meskie rozmiar S w kolorze czarnym i czerwonym, oraz jedna damska czerwona takze rozmiar S
Witam.
Poproszę jedna S czarna damska jedna M czarna damska i Jedna L czerwona męska.
Pozdrawiam.