Dzięki za dolocik góra super wypolerowana jutro montaż pozdrowienia . A i super pomysł z tymi ogranicznikami coby się nie ześlizgiwała ze złączekostatnio jak brałem to chyba tego nie było
Dzięki za dolocik góra super wypolerowana jutro montaż pozdrowienia . A i super pomysł z tymi ogranicznikami coby się nie ześlizgiwała ze złączekostatnio jak brałem to chyba tego nie było
Znajdzie się komplet rur do Alfy 156FL 2.4 20V? Potrzebuję na wczoraj ponieważ mój górny wąż pękł i nie da się jeździć:/
Hej,
potrzebuję górną rurę do Alfy 156 1.9 JTD 8V 115KM 2001r.
Taką jak na tym zdjęciu:
Jaki koszt takiej rury?
Czy jest ona gięta czy spawana?
Będę musiał kupić również łączniki sylikonowe, więc prosiłbym o podanie średnicy, żebym wiedział co zamówić
Pozdro
Grzesiek
Powiem tak dół pasował z górą było trochę problemów rura trochę za krótka i źle wyprofilowana przeszkadzał komputer z którego musiałem wyciąć jedno z mocowań . Inaczej nie dało się tego spasować . Myślę że kolega Misiu to uwzględni . Nie wiem gdzie są komputery w innych wersjach silnikowych ale w moim 2.4 20 V 175 km komputer przeszkadza w montażu , chyba że dostałem przez pomyłkę rury nie do tego modelu . Montaż z problemami trwał około 4 godzin jak już wszystko spasowało to powiem autko nie do poznania .
Pozdrawiam:edziabijekula:
A widzisz ,kolega nie czytal,w 20v wlasnie trzeba pokombinowac z ECU,sadzilem ze napisalem to na PW ale jak widac niestety nie,ale ciesze sie ,ze sie udało
No niestety nie było takiej informacji ale teraz już wszystko gra dzięki i pozdrawiam
Alfa 147 8v 115 km 2005 poprosze o info jakie łączniki silikonowe zakupić do tej rurek chodzi o wymiary.
Misiu a do V-ki coś byś ogarną ???
przepustnica -> przepływka
czy tylko diesle??
Misiu ile za górną rure dolotową do 156 1.9jtd 115km? Taka jak u "Synka" na wyżej wklejonym zdjęciu?