Maćkowi same panny w głowach![]()
Maćkowi same panny w głowach![]()
pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 147 wjeżdżającej dzisiaj do auchanacos koło 16
"oczywiscie pomachane i usmiech był"
wlasnie czytam o wypadku na powst. warszawy i strasznych korkach na tym zdj.to ktos z forum? http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,3..._nie_jedz.html
![]()
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
ktoś z alfaholików trzymał mi sie dziś dupy jak jechałem motorem Alfą GT , koło godziny yyy około 15? ktoś w środku podobny do Wello : )
Pozdrowienia dla trzech alfek widzianych dzis na ul.Rzeszowskiej w Dębicy ok.godz 12.Jak wyjezdzalem widzialem czerwona GTV-jadaca w strone centrum,za chwile czarny sedan 156 wyjezdzajacy z myjni bezdotykowej tez pojechala w strone centrum(wyjechala jedno auto za mna) i zaraz jadaca srebrna Julke od ronda w stone Rzeszowa.Wszystkich Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 ze skrzydłem/deską do prasowaniana klapie z tyłu i z ramkami klubowymi, widzianego przed chwilą na Legionów
Pozdrowienia:
1) dla bardzo ładnej kierowniczki białej MiTo, na rzeszowskich blachach, widzianej wczoraj pod Milenium Hall, około godziny 16, ja co prawda wycierałem sobie rękawem boczną szybę, ale skoro było odmachane, to traktujmy to, jako pozdrowienie Alfisti ;-)
2) dla wyprzedzającego mnie dzisiaj z dużą prędkością kierownika 156'tki, w pięknym kolorze Azurro Fantasia, blachy RJS z klubowymi ramkami, około godziny 10, próbowałem trochę podgonić, żeby zobaczyć oznaczenie silnika na klapie bagażnika (śmignęło mi, ale nie zauważyłem), ale mój traktor nie nadążał,