Jakieś logi jesteś w stanie zrobić? napisz do mnie PW to Cie pokieruje co i jak
Jakieś logi jesteś w stanie zrobić? napisz do mnie PW to Cie pokieruje co i jak
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
jarzabek, jakoś nie zauważyłem tej chmury za sobą, a weloo też stwierdził że można smażyć jajka na tym pseudo intercoolerze. Auto jest użytkowane raczej spokojnie, sporadycznie korzystam z pełnego potencjału, więc doszedłem do wniosku, że FMIC mi niepotrzebny. Zresztą, nie było mowy o parciu na wyciągnięcie ze silnika 100% potencjałuA co do parametrów wyraźnie zaznaczyłem, że to zaczerpnięte z symulacji. A niech tam odbiegają o nawet 10% od rzeczywistych, ale auto jedzie całkiem inaczej niż przed modyfikacją. A to był jej cel
Jak będzie dymić, to się "pochwalę"![]()
Zhamuj na obciążeniówce i się pochwal.
Ale ja nie twierdzę, że się nie da. Seryjny IC w 20v jest malutki.
Przy niskiej temperaturze zewnętrznej da się takie parametry utrzymać ale to będzie jednorazowy strzał. Jedo przyśpieszanie i tyle.
Fizyki nie oszukasz
Sam to przerabiałem i w końcu robiłem FMiC
Czesc, jest ktos ze szczecina lub okolic?
Panowie ma ktos mape do 1.9 jtd 8v tylko z tym ze mam gtb22 i fmic, a jakos zime bym przelatal
sobie chyba jaja robisz. ja zrobię, ale nie biorę odpowiedzialności za wybuch silnika przy pierwszym uruchomieniu. chcesz?
No ale jakos inny wymieniali sie mapami w tym temacie i kazdy byl zadowolony
Ja wiem o co chodzi, ze nikt mi na oko nie zrobi mapy, tylko poprostu chcialbym troszke " lepsza" mape wrzucic zeby jakos zime przelatac bo nie oszukujmy sie 110 koni szalu nie robi, a jeszcze pozmieniam kilka rzeczi i zrobie profesjonalnego chipa, poprostu interesuje mnie mapa pod fabryczny silnik