Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)
o kombi się nie wypowiadam, nie podobają mi się te auta, wyglądają ajak karawany. Dajcie spokój
a prześwit niestety, na polskie drogi i ulice miast to masakra.
- - - Updated - - -
S60 zabiera spokojnie 4 osoby z bagażem, a V40 nie jest pozycjonowane jako auto rodzinne, rozumiesz polska język?
Nadal nie wiemy, jak pozycjonowana jest Giulia, dla kogo to auto, skoro nie będzie kombi?
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
Ale też jest trochę takich, którzy chcą mieć nieco pojemniejsze auto, ale nie chcą SUVa. Alfa, której zależy, a przynajmniej powinno, na znacznym wzroście sprzedaży, powinno wziąć to pod uwagę. Zresztą, ja jestem w grupie tych, którzy uważają, że Giulii wersja Sportwagon po prostu pasować nie będzie. Ale wystarczy zobaczyć, ile na forum jest 159 w wersji Berlina, a ile Sportwagonów. To jednak jest spora grupa docelowa, i każdy producent poza alfą ma swoje auto klasy średniej w kombiku.
[QUOTE=kasztelan;1866742]Nie porównując już nawet tej pokraki do Giulii to IMO powinni ludziom dopłacać za zakup CLA albo dawać w zestawie woreczki na wymiociny, na to coś nie da się przecież patrzeć...
Ciekawe jak będzie to wyglądało w lepszych wersjach wyposażenia bo póki co wszyscy pieją że "golasy" i "drogo", ale jeśli wersje wypasione będą na poziomie konkurencji a do tego ciut tańsze i z lepszym performansem (takie modne słowo) to ja bym się nie martwił aż tak bardzo.[/QUOTE
Brawo !!!
Tego garbusa CLA widziałem na żywo, pokraka, ale gwiazda jest...
CLA jest 10 cm węższy i ma 13 cm mniejszy rozstaw osi niz Giulia. To jest kompakt, nawet nie spuchnięty, a nie segment D. To konkurencja prędzej dla Focusa RS.
Udany start Giulii w USANawet na lawetę nie dała radę wjechać sama.
https://www.facebook.com/alfaromeopr...2212538077015/
QV hitem nie bedzie,malo sie tego bedzie sprzedawac(druga sprawa na tym filmiku brzmi tragicznie jak jakies dychawiczne 1.8 twinspark a nie topowa odmiana modelu)W usa lepiej niech ruszy szybko sprzedaz zwyklych wersji,bo to jest koniem pociagowym dla firm.A taka odmiana 200KM ma szanse naprawde na dobra sprzedaz w USA,bo to sa tanie auta jak na ich realia.Jestem dobrej mysli