Hej, czy cena 400zł za przyciemnienie dwóch tylnich szyb w alfie 156 to dobra cena? Chciałem coś takiego zrobić, ale pytałem tylko w jednym zakładzie i nie wiem czy ta cena nie jest trochę za duża.
Hej, czy cena 400zł za przyciemnienie dwóch tylnich szyb w alfie 156 to dobra cena? Chciałem coś takiego zrobić, ale pytałem tylko w jednym zakładzie i nie wiem czy ta cena nie jest trochę za duża.
Cena dość wysoka, ja u siebie zapłaciłem 200 zł w zeszłym roku ale to była chyba cena okazyjna![]()
Ostatnio edytowane przez Mario84 ; 03-04-2014 o 21:16
mi do swojej zaproponowali 200zł za cały tył (boczne + tylna).
U mnie też był cały tył za 200 zł i taniej już nigdzie nie znalazłem w okolicy.
A moglibyście jakieś namiary dać jeśli w Warszawie może robiliście?
ja się dowiadywałem z Mławie (półtorej godziny drogi od warszawy). Jeżeli byś chciał, mogę namiary podrzucić.
350 to max za przyciemnienie Sportwagona (tylne drzwi, tylne boczne i klapa). Same tylne drzwi plus tylna szyba to max 250 zł.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Kolega ma 156 sedan a Wy porównujecie do 147, GT i 156SW. Przecież to całkiem inne szyby i rozwiązania. Z nich wszystkich to właśnie sedan 156 zajmuje najwięcej czasu i jest najbardziej skomplikowany w przyciemnieniu. Cena 400 zł to dość dużo ale niech sobie ktoś raz tylko spróbuje zrobić taki zabieg w tym aucie, wtedy zrozumie, że to musi kosztować więcej niż w hatchback'u.
Zadzwoń do Warsfoll'u i oni podadzą Ci całą listę zakładów w okolicy. Wtedy tylko poszukasz opinii i odpowiedniej ceny.
Ostatnio edytowane przez Belfer ; 04-04-2014 o 07:05 Powód: Dodano
Jesteś pewien że chcesz przyciemniane? Jak kupiłem z przyciemnianymi - wbitymi w niemiecki dowód. W nocy przy cofaniu to wkur....ce jest na maxa. Gó...no widać. Jak jeszcze deszcz pada i szyby zaparują to pozostaje mi tylko zostawić auto na ulicy i zaparkować rano.
Taki wieś tuning - jakby to chciało obleźć to bym już dawno oberwał ale wyjątkowo solidnie zrobione jest.
Nie odradzam - ale się zastanów czy Ci to naprawdę potrzebne jest.
Aaa - dodam jeszcze w żony nie oklejonym ts-e rzut oka w lusterko wsteczne i widze nr rejestracyjny tego co za mną jedzie, widzę pały - nie pały, mają radar lub nie, w swojej oklejonej to widzę że coś za mną jedzie i że ma tablice rejestracyjne.
Ostatnio edytowane przez r-sokol ; 04-04-2014 o 21:04
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl