Witam, mam problem tego typu, że mryga mi ten mały ekranik z przebiegiem, na przekręconym zapłonie jest ok, ale gdy auto jest uruchomione zaczyna mrygać, miał z was ktoś już tak? Pod kompem nic nie wykrywa że jakiś błąd
Witam, mam problem tego typu, że mryga mi ten mały ekranik z przebiegiem, na przekręconym zapłonie jest ok, ale gdy auto jest uruchomione zaczyna mrygać, miał z was ktoś już tak? Pod kompem nic nie wykrywa że jakiś błąd
Musisz zrobić osiowanie proxi. Podłączałeś coś co działa na szynie can bądź odłączałeś dla tego ci mruga. Ewentualnie poszedł bezpiecznik od urządzenia co obsługuje szynę can. Zobacz czy ci wszystko działa typu radio, klima itp. Możesz także podpiąć pod kompa i w opcjach proxi dać by ci sprawdził co znajduje, a rzeczy które będą na czerwono to urządzenia co nie zgłaszają gotowości dla szyny do kompa
klima i radio śmiga ale tempomat nie działa od jakiegoś czasu. Czy to ma coś do tego??
Prawdopodobnie teraz nie pamiętam czy tempomat lata na szynie can, sprawdź se jeszcze bezpieczniki.