Witam,
Prawdopodobnie gdzie ucieka mi masa lub +. Objawy sa takie :
1) predkosciomierz i licznik km (zarowno glowny jak i dzienny) stoja w miejscu, wskazowka pokazuje predkosc 0 lub od czasu do czasu 'husta' sie.
2) Jak mam wlaczone radio (tryb radio) i wlacze ogrzewanie tylnej szyby to radio trzeszczy nie da sie go sluchac - tryb mp3 ok. antena wewnetrzna.
3) najpowazniejsza sprawa - dzisiaj odmowila startu ! Rano zrobilem 30 km (z przygodami z predkosciomierzem) zajechalem pod delikatesy, wylaczylem silnik zamknalem auto zrobilem zakupki przekrecam kluczyk a tu zgon -2x chcial zakrecic, tak minimalnie zaczal krecic, do tego pod koniec 2x odezwala sie syrenka alarmu pik pik. U mnie cos takiego sygnalizuje problem z elektryka. Nie mylilem sie, chyba gdzies w ogole braklo zasilania bo wszystko w aucie sie zerestowalo - licznik dzienny, ustawienie jasnosci swiatel tablicy, stacje radiowe w radiu. Co z tym robic ? jak to badac ? z gory dzieki za pomoc
P.S
Wiem, ze to nie w temacie ale przy okazji polecam zakup najnowszego auto swiata tego 60 stron za 5 zl z testem aut po 100tys km. Alfe 159 BARDZO zachwalaja.