witam
nie wiem czy to czesty przypadek, ale troche irytuje podczas krecenia kierownica i bardziej sie odrywa.
ma ktos moze pomysl jak to naprawic, zeby wizualnie wygladalo dobrze? czy tylko wymiana na nowa ?
![]()
witam
nie wiem czy to czesty przypadek, ale troche irytuje podczas krecenia kierownica i bardziej sie odrywa.
ma ktos moze pomysl jak to naprawic, zeby wizualnie wygladalo dobrze? czy tylko wymiana na nowa ?
![]()
ja ma w mniejszym stopniu ale też widac, a tak apropo ile masz najechane km-ów
197 tys
a no i dlatego mam w lepszym stanie, ja mam prawie tak jak twoja prawa strona
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts
Niedługo będe u siebie obszuwał skórką te elementy na kierownicy i gałke zmiany biegów. Moja bella ma 240 przebiegu i do dzisiaj wygladało to w miaręale troszeczkę oderwało mi sie zeby sie zmotywowac do zrobienia tego na nowo
![]()
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
jak kupilem to byla juz troche naruszona.
a to jaka kto ma przebieg to chyba nie az tak wazne
to zalezy jak krecisz kolkiem
Flay:daj znac jak juz to ogarniesz
ja mam 220 tys. najechane, btw na liczniku widnieje 140 kkm. a po lewej stronie mam już goła gumeplanuje to obszyć skórą.. dodam, że jak kupowałem auto pod koniec wakacji to było tylko troche wytarte.. a to przez to, że kręce przede wszystkim lewą ręką ;D
mam to samo. bylo lekko wytarte, ale takim kreceniem zrobilem swoje![]()
heh.. tzw sposób na mydło jak to mawiał mój instruktora moze orientujecie sie, czy tapicer da rade to obszyc na samochodzie, czy musze mu samą kiere dostarczyć? ;>