Witam wszystkichjak w temacie nurtuje mnie mysl ''czy mozliwa jest wymiana panelu srodkowego wraz z sterowaniem klimatronik w belli sprzed face liftingu na ten z ar 156 fl i jazeli tak to czy wymaga ona interwencji elektro-mechanika''
![]()
Witam wszystkichjak w temacie nurtuje mnie mysl ''czy mozliwa jest wymiana panelu srodkowego wraz z sterowaniem klimatronik w belli sprzed face liftingu na ten z ar 156 fl i jazeli tak to czy wymaga ona interwencji elektro-mechanika''
![]()
Pewnie da się to zrobić, ale szkoda zachodu. Wymiana całej deski rozdzielczej, kolosalna modyfikacja elektryki, do tego klimatronik z wersji po lifcie. Zabawa warta kilka dziesiąt stówek. Dla mniej wnikliwych można powiedzieć, że zabieg nie możliwy![]()
Moim zdanie za dużo do przerobienia. Będzie to po prostu nie opłacalne.
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Deska rozdzielcza jest taka sama i nic w niej nie trzeba przerabiać. Właśnie jestem w temacie kolego.
http://www.forum.alfaholicy.org/156/..._zwyklego.html
Naprawdę sądzisz, że jest sens odkopywać temat sprzed roku?
Ostatnio edytowane przez Majkel ; 03-01-2013 o 14:46 Powód: temat sprzed roku nie doczekal się finału, więc czemu nie.
Jest sens taki, że Artur chce to rzeczywiście zrobić.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
chciałbym
zobaczyc efekt![]()
No wiem, dlatego mówię że nie ma sensu odkopywać starego tematu, skoro ArturR_1975 założył już swój![]()
Juz byly tematy o tym. Ogólnie w 3 dupy roboty. Jak ogarniesz elektryke to będzie ok
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka