Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Ja nie twierdze ze zostałem oszukany. Bylem tylko rozczarowany przez to ze dostawalem info ze portfel jest juz wysłany i bedzie max w piatek<co i tak bylo po maksymalnym terminie> po czym po weekendzie dowiaduje sie znow ze portfel jeszcze nie jest wyslany. No ale portfel doszedl i nie bylo sprawy. A pytam dlatego bo nie chce podobnych sytuacji.
Właśnie dokonałem zakupu dwóch ramek. Pieniądze już wpłaciłem na podane konto. Teraz pozostało oczekiwać na przesyłkę.
ramki już czwarty rok wyglądają świetnie , trzecia zima a one nadal jak nowe. Gratuluję wykonania. jakość 100%!
Moje ramki też wyglądają świetnie , ale teraz potrzebuje drugie do mojej nowej wloszki
Zamówione
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 18-01-2017 o 14:36
Jak mam dwa lata i nic się nie dzieje. Polecam!
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Właśnie zakupiłem x2. Czekam na info o możliwości odbioru osobistego. Mam rzut beretem do Świdnicy
witam czy dowiem sie od kogos cos na temat wysylki ramek bo nie wiem czy kaska doszła czy jak 2 tydzien idzie juz z gory dzieki za odp
No ja też zamówiłem , kasa na pewno doszła bo ten sam bank ale też żadnej informacji nie dostałem kiedy dostanę ramki :/
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka