Jak długo czeka się na ramki? Przyznam ze już chyba od niedzieli czekam, i pasowalo by tablice w ramki włożyć.
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Jak długo czeka się na ramki? Przyznam ze już chyba od niedzieli czekam, i pasowalo by tablice w ramki włożyć.
Można jeszcze gdzieś, od kogoś te ramki kupic. Poproszę jakiś namiar, albo link do tematu.
No nie załamuj ludzi. Jest tu coś takiego jak "Sklep"...
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
A czytał napis wielkimi literami na stronie głównej sklepu? A poza tym - w opisie każdego produktu jest napisane, że czas realizacji zamówienia w skrajnych przypadkach może wynieść 10 dni, Ty czekasz dopiero 4
Wysyłka wszystkich paczek zamówionych do 12 nastąpi prawdopobnie w poniedziałek popołudniu - status można sprawdzać w swoim profilu na stronach sklepu
Mnie denerwują lipne zatrzaski... Przeważnie przy chęci ściągnięcia tablicy zawsze 1 mi 'strzelał'.
Ale biorąc pod uwagę całokształt, całkiem rozsądnie to wygląda (nawet pod względem cenowym)
No to dziś zamówiłem - jak "sklepowa" wraca w niedzielę, to może w poniedziałek wysyłka![]()
Dokładnie. W poniedziałek popołudniu wszystkie oczekujące paczki zostaną wysłane![]()
moim zdaniem jednorazowego użytku sa te ramki
kupiłem inna belle i chciałem przełożyć i strzeliły po dwa zatrzaski na każdej ramce
jak napis spadnie szkoda mi nie bedzie natomiast szkoda bedzie jak pln trzeba bedzie wydac jak tablica zginie
morał z tego jest taki ze tworzywo z ktorego wykonana jest ramka jest bardzo za twarde
dla porównania oploskie salonowe ramki można ściągać po 100 razy i nic sie nie dzieje
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson