no a ja zauwazylem ze z mojej schodzi lakier - i to dosc mocno wlasnie czerwona farba glownie
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
no a ja zauwazylem ze z mojej schodzi lakier - i to dosc mocno wlasnie czerwona farba glownie
147 powodów do zadowolenia
Ramki są super. A ile radości sprawia zainteresowanie użytkowników innych marek samochodów.![]()
Mieszkam na drugim. Już któryś raz podchodzę do okna, żeby rzucić okiem na tablice mojej Księżniczki. Od dzisiaj jeździmy z ramkami!
Dziękuję za błyskawiczną przesyłkę (mimo święta w środku tygodnia!). Bardzo dobrze zabezpieczona, więc ramki dodarły we wzorowym stanie.
No to idę spojrzeć przez okno![]()
Ramki ładnie wyglądają i naprawdę spisują się świetnie.
Z moich ramek po około roku użytkowania wyraźnie zaczyna złazić czerwona farba... Pewnie po zimie trzeba będzie zmienić ramkę z przodu.
PS. nasze ramki są już na tyle charakterystyczne, że NIGDY PRZENIGDY niech wam przez myśl nie przechodzi zmieniać ich wygląd albo sprzedawać w kilku wersjach![]()
Ja wymieniłam na nową - farba odpadła po roku użytkowania, z tyłu mam taką, szkoda tylko, że bez napisu Alfaholików http://allegro.pl/ramki-ramka-ramki-...html?source=pr
Lutraki i jak jakość? Ramki są elastyczne, czy przy lekkim wygięciu się łamią? Pod lakierem nie ma żadnych nieczystości, paprochów?
Ja dzisiaj dostałem i jestem rozczarowany... W GTV'ce przedni zderzak jest lekko zaokrąglony i przy montażu ramki - po minucie sama pękła... strasznie sztywne są... Z tyłu wszystko ok bo jest prosto. Pod względem wizualnym są ok ale niestety już muszę jedną wymienić...
Koleżanko Lutraki, nie chcę Cię zniechęcać, ale niestety te ramki też po zimie Ci się zniszczą... Tacie kiedyś takie chromowane ramki sprezentowałem do autka bo fajnie wyglądały - wystarczyła jedna solna zima i ramki były niestety żółte :/ a szkoda bo wyglądały fajnie. Lepsze by były jakieś z alu czy czegoś takiego, a nie z tworzywa. A co do samych ramek - jak to mówią darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy, a że dostałem w prezencie rameczki od Kolegi Bociana to bardzo się cieszęa póki co sprawują się dobrze i bardzo ładnie wyglądają
![]()
Tylko w przypadku np. ramek z nierdzewki jest problem z nadrukiemA do tego są dużo droższe niż plastiki.
Jakby co to w przyszłym tyg. bocian dostanie nową dostawę połamanych ramek, czyli tych darmowych![]()