Ja znajomym zakładam takie klejoneCzasem są problemy, że sklejona ramka przy wkładaniu tablicy się rozkleja, ale wtedy najpierw ją przykręcam, potem wkładam tablicę i na końcu kleję
Zrobiłem tak w czterech autach i z żadnego nic nie odpadło
![]()
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Ja znajomym zakładam takie klejoneCzasem są problemy, że sklejona ramka przy wkładaniu tablicy się rozkleja, ale wtedy najpierw ją przykręcam, potem wkładam tablicę i na końcu kleję
Zrobiłem tak w czterech autach i z żadnego nic nie odpadło
![]()
A ja mam pęknięte i nic nie kleiłem i wszystko się trzymaPrzy prędkościach powyżej 200 też
![]()
Kilka kompletów, które miał bocian ja kleiłem![]()
To musisz mi moją też podkleićbo mam pęknięta w średnio ładny sposób
ale jak już mówiłem - NIE MARUDZĘ i jestem wdzięczny bo dostałem je w prezencie!
![]()
a moje ramki sprawują się świetnie... problem był z założeniem na pyszczek lafinki bo wygiąć musiałem ją... ale jakoś dałem radę
Mam je 2 miesiace,i caly czas blyszcza
Jak dla mnie rameczki rewelacjaSpisuja się świetnie
![]()
Sorry za offtop, ale...
Zamówiłem rami "alfaholików" tzn. wybrałem ilość 2 sztuki, zatwierdz zakupy, następnie sprawdź poprawnośc zamówienia ("Przesyłka zostanie doliczona (na podstawie wagi paczki) po kliknięciu w poniższy przycisk ") i zamiast przejść do płatności on-line czy coś takiego to mnie wyrzuca do strony głównej sklepu (towar nadal jest w koszyku).
Jak mam zamówić te ramki?![]()
U mnie działa prawidłowo. Pewnie coś z ustawieniami przeglądarki. Spróbuj w innej.
Ok, dziękiWystarczyła zmiana przeglądarki z IE9 x64 na Firefoxa
I rameczki już zamówione
![]()