Ja sobie przed chwilką te rameczki zamówiłem ;D Zobaczymy jak będą pasować do mojej belli ;D
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Ja sobie przed chwilką te rameczki zamówiłem ;D Zobaczymy jak będą pasować do mojej belli ;D
będą będą pasować, innej opcji nie ma
pozdr
Ja miałem czarną Alfę. Na początku miałem czarne ramki jakiegoś komisu. Jak założyłem forumowe to Alfa wyglądała o 3 levele lepiejTo głównie zasługa tego, że na ulicach rzadko się spotyka ramki z dużymi kontrastami (ciepła barwa-zimna) i jaskrawymi kolorami. Nasze na pewno zwracają uwagę w porównaniu do większości serwisów, komisów itp. Do tego moim zdaniem projekt autorstwa AR_156 jest bardzo gustowny i lepszej ramki nie da się zaprojektować
![]()
Hmm, ja właśnie mam czarną 156 ;D Czyli bd miał +10 do wyglądu ;DD Już się nie mogę doczekać aż przesyłka do mnie dojdzie ;d
Gdyby ktoś chciał sprawdzić, to mogę napisać, że zderzenia czołowego z sarną ramka nie wytrzyma (w przeciwieństwie do sarny, która uciekła). Sprawdzone osobiście.
to bedziesz musiał zamowic sobie drugą ;d i nie rób innych testów na wytrzymałość ramki ;d a za tą cene to i tak nie ma źle, +/- 20 zł za dwie sztuki, to nie ma czego innego szukac ;D do mnie dzisiaj właśnie doszły te rameczki no i ładnie prezentują się na aucie ;dd mała rzecz a cieszy hehe ;p
Ramki wyglądają superniestety jedna z dwóch które dostałem, miała ułamany jeden zaczep środkowy... Mam nadzieję, że nie odpadnie jest z tyłu
![]()
Środkowy po stronie poziomej? Jak się łamią to zazwyczaj na stronie pionowej![]()
Ramki takie sobie polamalem juz dwie, jedna przy montazu z przodu druga z tylu prze wykrecaniu...