Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
U mnie ramka doszła, jakość wykonania bdb. Świetnie komponuje się z czerwonym kolorem mojej pięknej
- - - Updated - - -
U mnie ramka doszła, jakość wykonania bdb. Świetnie komponuje się z czerwonym kolorem mojej pięknej![]()
Czekam na ramki już ponad 3 tygodnie zamówienie złożone 22.07. Paczka cały czas spakowana lecz nie wysłana. Więc chyba nie ma co liczyć że dojdzie w tym tygodniu.
Rameczki pierwsza klasa , super się komponuje z czarnym kolorem mojej belli
Osobiście polecam!
Ramki bardzo dobrejedna w mojej poprzedniej nie przeżyła wypadku ale ogólnie jakość zaje**ta
![]()
Dziś w końcu mi przyszły rameczki20.07 zamówione żeby nie było ze czekałem krotko
opłacało się czekać
zajefajnie wyglądają
![]()
Witam.
Ja mam taki problem że przy składaniu zamówienia pisze by wybrać państwo i jak rozwijam listę to nic tam nie mam i przez to nie moge kontynuować zamówienia :/
O co chodzi ?
Sklep jest tymczasowo zamkniety
Wyklepane Jezynka 9900 Bold
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Ok dzięki za informacje![]()
Może trochę nie na temat, ale nie wie może ktoś z Was, gdzie w necie dostanę ramki chromowane na tablice rejestracyjne z napisem "Alfa Romeo"? Na allegro są tylko srebrne niechromowane, a w żadnym sklepie internetowym nie mogę znaleźć.