SPOSÓB POSTĘPOWANIA W PRZYPADKU REKLAMACJI USZKODZONYCH PRZESYŁEK
Wszystkie paczki należy otwierać w obecności kuriera i w razie usterki należy zażądać od kuriera protokołu szkody oraz wypełnić zgodnie z poniższym wzorem
Super, nie widać, żeby się "starzały"
Mam je za krótko, żeby oceniać
Nadruk wyblakł
Czarny plastik ramki wyblakł
Wyblakł i nadruk i plastik
Ramka się "zestarzała", jednak w mało znaczącym stopniu
Nie mam ramki
SPOSÓB POSTĘPOWANIA W PRZYPADKU REKLAMACJI USZKODZONYCH PRZESYŁEK
Wszystkie paczki należy otwierać w obecności kuriera i w razie usterki należy zażądać od kuriera protokołu szkody oraz wypełnić zgodnie z poniższym wzorem
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 15-02-2016 o 14:39
Nie narzekam, "działają" i wyglądają świetnie
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
A ile czasu masz je na samochodzie?
2-3 lata jakoś
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Moje są w porządku Nie pamiętam kiedy je założyłem, ale dostałem je w ostatniej edycji jako jeden z pierwszych. Przednia jest popękana ale to nie wina ramki tylko moja bo się przed drzewkiem za parkingiem nie zdążyłem zatrzymać i akurat ramce się oberwało
ja swoje mam od jakiś 3 miesiecy i nie moge złego slowa na nie powiedzieć
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Mam je od niedawna więc trudno cokolwiek oceniać, jak narazie żadnych oznak zużycia ;]
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
moje wcześniej były na 33 teraz na 164 .. nie widać oznak "starości" mam pierwszą albo drugą serię więc już kilka lat je mam
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
zalozylam je po zimie bo mi bylo szkoda wystawiac na dzialanie soli, ale jest jak nie smigana wcale, czyli jest czytelna, piekna i widoczna z daleka
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu