smycze będą i czerwone i czarne w tym samym czasie, do wyboruzamówienie na smycze już poszło także max 2 tygodnie i gadżety pojawią sie w naszej ofercie
![]()
smycze będą i czerwone i czarne w tym samym czasie, do wyboruzamówienie na smycze już poszło także max 2 tygodnie i gadżety pojawią sie w naszej ofercie
![]()
w tym temacie tylko głosujemy jakie gadżety chcemy, ewentualnie piszemy propozycje!
Ramki i etui będą lada moment dostępne o czym poinformuje, etui zamówimy jak tylko odzyskamy zainwestowane w ramki/smycze pieniądze.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ja ostatni patrzyłem na moje autko, i stwierdziłem że obecne ramki sa tragiczne. Kolor nie pasuje do samochodu
I mam pytanie, czy dałoby się zamówic u obecnego wykonawcy ramki, czarne z wypukłym napisem pisanym chromem?
coś w stylu:
http://img534.imageshack.us/f/p1000431q.jpg/
Ale nie srebrne ale lustrzane (napis chromowany) i bardziej minimalistycznie, np: "alfaholicy.org" i tyle, oczywiście pisane czcionką AR. Coś w stylu w załaczniku
Byliby chętni na takie coś?
A co do ceny, nie gra roli. Chodzi o cos doskonałej jakości o ładnym wyglądzie a takie rzeczy kosztują. Alfa jest prestizowa to i ramki nie mogą być z odpustu
A tutaj przykład na stronce firmy, o to mi chodzi:
http://www.inwen.com.pl/?q=node/12
http://www.utal.pl/ramki.htm?id_podstrony=84
Ostatnio edytowane przez rain ; 23-09-2010 o 20:38
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
jesli jest taka mozliwosc pisze sie na 2 ramki i smycz. dajcie znac ile i jak mam zaplacicEw. jesli taka potrzeba moge pomoc zalatwic-bawie sie w reklame
ale nie chce podrobek-chce od was oryginaly
![]()
ja rowniez pisal bym sie na 2 takie ramkipomysl super
![]()
też bym przygarnął 2 rameczki bo tego brakuje mojej Belli![]()
a ja bym był za otwieraczem, miło jest wypić piwko otwierając je otwieraczem z logo AR![]()
Ja kiedyś u nas na forum widziałem taki znaczek parkingowy "Alfa Romeo Parking Only". Najbardziej podoba mi się ten zielony-klasyczny z linka, choć ten z logo też byłby niezły
Chciałem nawet na własną rękę coś takiego zamówić, przykleić nad moim miejscem parkingowym w garażu pod blokiemAle trochę nie miałem czasu, żeby ogarnąć firmę, która ma taki wzór
A jakby się więcej osób znalazło, to może byłoby i taniej
---------- Post dodany o godzinie 12:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:38 ----------
Ja kiedyś u nas na forum widziałem taki znaczek parkingowy "Alfa Romeo Parking Only". Najbardziej podoba mi się ten zielony-klasyczny z linka, choć ten z logo też byłby niezły
Chciałem nawet na własną rękę coś takiego zamówić, przykleić nad moim miejscem parkingowym w garażu pod blokiemAle trochę nie miałem czasu, żeby ogarnąć firmę, która ma taki wzór
A jakby się więcej osób znalazło, to może byłoby i taniej
---------- Post dodany o godzinie 13:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:39 ----------
A jakby się więcej osób znalazło, to może byłoby i taniej![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...