Tak, chętnie kupię kubek
Tak, chętnie kupię brelok
Dziś doszła przesyłka, kubek spoko, jedynie doczepił bym się tego napisu, mógł być większyAle to szczegół
![]()
Kubek doszedł, stanie w korkach teraz będzie bardziej przyjaźniejsze![]()
Ja już testowałem kubek przez dwa dni w trasie. Wszystko ok, tylko, że jest to bardziej kubek tylko niż termo
Całe szczęście, że jest szczelny no i z logo Alfaholików, gdyby nie to, to żałowałbym, że go kupiłem.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Cóż... Ostrzegałam, że ten model ma wnętrze z tworzywa, nie ze stali.Wysłałam flatbeetowi próbkę tego i innego modelu z wnętrzem stalowym dla porównania.
I wygrał model czerwony (cytat: "nasz musi być czerwony").
W ofercie mamy aktualnie 97 modeli kubków termicznych, z czego 21 jest dostępnych w kolorze czerwonym (lub z elementami czerwieni).
Jest więc z czego wybierać na przyszłość.
Tak na marginesie, Wasz kubek to nie żadna chińszczyzna - to produkt holenderskiej marki XD DESIGN (www.xddesign.eu).![]()
Ten drugi co dostałem od Ciebie może i miał wnętrze ze stali no ale nie oszukujmy się, był brzydszy i wykonany z gorszej jakości materiału, przynajmniej jeśli chodzi o plastika że jestem estetą i przede wszystkim zwracam uwagę na walory estetyczne to wybrałem ten który wybrałem
no i musi być czerwony jak Rosso Alfa
![]()
Najpierw wszyscy cisnęli że ma być szczelny, jak się znalazło ładny szczelny to teraz słyszę narzekania że za krótko trzyma temperaturęNo ale nikt mi chyba nie powie że w ogóle tej temperatury nie trzyma bo jednak jest szczelnie zakręcany i ma podwójną ściankę więc jakieś tam warunki spełnia. Ale termos to to nie jest żeby niewiadomo jak długo miał tą temperaturę trzymać
![]()