Kubek wygląda very nice![]()
Tak, chętnie kupię kubek
Tak, chętnie kupię brelok
Kubek wygląda very nice![]()
na razie bardziej prawdopodobne są kubki bo tu wycena była dla 50 szt /dla breloków 100szt/, łatwiej sprzedać 50 kubków niż 100 breloków. na razie jednak temat stanął lekko w miejscu bo obecnie przygotowuję inną ofertę na klubowe czapki zimowe i rękawiczki /wełniane oraz polarowe/ - te rzeczy będą prowadzone przeze mnie na zasadzie zapisów, kubki natomiast jeśli się pojawią to w sklepie klubowym i będą w stałej ofercie
a jest sens ruszać w tym sezonie z czapkami zimowymi i rękawiczkami skoro wiosna za pasem? nie lepiej pociągnąć temat z kubkami?![]()
No w sumie tak, ale przydałyby się te gadżety wcześniejChociaż a co mi tam, biorę wszystko
![]()
I jak temat z tymi kubeczkami? Można coś już wstępnie się zapisywać? ;>
Właśnie, podpisuje się też pod tym pytaniem. Kiedy będą jakieś nowe wieści?
Widzę że jednak jest jakieś zainteresowanie na kubek zatem jutro złożę zamówienie na 50 szt, kubki będą do nabycia w sklepie klubowym. Jak tylko pojawią się w ofercie to Was poinformujemy. Myślę że całość zajmie około półtora tygodnia czasu od momentu zamówienia do chwili gdy kubki pojawią się w naszym sklepie.
Niestety nie mam już dostępu do lasera to mógłbym wyciąć takie breloczki z nierdzewnej 2 lub 3 a koszt byłby niewielki. A tak lipa...