GANINEX - za lub przeciw?

tyle tylko sie dowiedzialem ze nie naprawiają w ganinexie w katowicach tylko likwidacje szkód mają w czechowicach :)
także alfa pojechała na wlasnych kołach 2 tygodnie temu do katowic do ganinexu, z tamtąd lawetą do ich oddziału w czechowicach i bylem w PT sie pytac co z nią. to mi miły pan od likwidacji powiedział ze stoi rozebrana i czekają na decyzje z AXY.. i ze nie mogą wczesniej nawet wentyla wymienić póki AXA nie da odpowiedzi BO ICH SZEF OPIER*OLI ;) a axa jak to axa ma 30 dni na rozpatrzenie wniosku :ridinghorse:

i narazie musze jezdzic miom poczciwym 32 letnim FSO, bo wg racji UT wlasciciel ktory przyjedzie na wlasnych kołach to nie przysługuje mu auto zastepcze i nie wazny jest tu wykupiony assistance :) VIVA LA POLOGNE !

I ja się mogę dołączyć do opinii o Ganinex w K-cach...
Swego czasu potrzebowałam kilku części do swojej Alfy (w grę wchodziły tylko oryginały dostępne w ASO). Pojechałam z listą, żeby pozamawiać i to, jak zostałam potraktowana przez pracownika skończyło się moim płaczem (dosłownie, kobiety tak mają :)), nerwami, a w rezultacie pisemną skargą na pracownika wysłaną do Zarządu firmy.
Postanowiłam sobie, że nigdy więcej już tam moja noga nie stanie.

a co konkretnie sie wydarzyło?

Po prostu miałam niedoprecyzowane w niektórych częściach, jakie to konkretnie mają być i podczas zamawiania, jak pojawiały się wątpliwości, to dzwoniłam do mojego mechanika i do narzeczonego, co by mnie naprowadzili. Nie chciałam jednak być "łącznikiem" pomiędzy panem pracującym w serwisie a osobami, które się na tym znają i chciałam dać pracownikowi telefon, żeby sobie na spokojnie wyjaśnili, co trzeba zamówić. Za drugą prośbą z łaską wziął telefon, będąc przy tym strasznie aroganckim, aż w końcu oddał mi telefon, bez słowa wstał i powiedział, że nie będzie ze mną rozmawiał i po prostu wyszedł! Jeszcze potem bezczelnie kłamał kierowniczce serwisu, że zmyślam.

Pozytyw w tej sytuacji jest taki, że zamówiłam w innym serwisie części (tylko specjalizującym się we Fiacie, ale nie było problemu), miałam duuuuużo taniej (nie wiem, skąd te chore ceny Ganinex) i obsługę taką, że każdy mógłby mi jej pozazdrościć :-) Pan, który mnie obsługiwał na bieżąco też pomagał mi mailowo w różnych sytuacjach, rysował pomocne szkice, jak było coś niejasne... Nie wiem, czy mogę tu zrobić reklamę, więc jakby ktoś był zainteresowany, co to za ASO, to mogę udzielić informacji :)

jak najbardziej, sprawdzimy ten trop :)

a co do Twoje przypadku, to faktycznie nieładnie z jego strony - żeby mu stara jeża urodziła ;)

jak najbardziej, sprawdzimy ten trop :)

a co do Twoje przypadku, to faktycznie nieładnie z jego strony - żeby mu stara jeża urodziła ;)

:DDD

ASO Fiat Wałczyk w Czeladzi : ))
Nie ma tam salonu - sam serwis.

Od siebie mogę dodać również, że dostawa jednej części się opóźniała i pan, który mnie obsługiwał w ramach rekompensaty przywiózł mi sam całe moje zamówienie do mechanika. Ja nie musiałam jeździć.

Wałczyk,mogę polecić również.

Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk

no i pięknie. tylko czemu dopiero teraz sie dowiaduję o dobrych aso jak moja 159 juz 3 tyg w ganinexie stoi ..:banghead:

to trzeba było pytać zanim wstawiłeś :-)

Wałczyk ma wszystkie certyfikaty na naprawę fiata,natomiast dla alfy i lancii ma certyfikaty na naprawy blacharskie i lakiernicze.na pewno likwiduje szkody komunikacyjne.nie pytales o wybór aso tylko konkretnie o ganinex,ale na przyszłośc info już masz

Odkopię temat :) macie jakieś świeże opinie o katowickim ganinexie?

omen - zerknij post wyżej ...

serwis salonu ? czy obiadowy ?

chyba nikt tam nie jeździ skoro żadnej opinii :-)

ja byłem raz w serwisie i wspominam bardzo pozytywnie. Szkoda tylko że nie mogli naprawić samochodu bo nie było części oryginalnej, ale pomoc była fachowa :(
Ogólnie kulturka na +.

Amortyzatory
Powrót