spoty częstochowa i okolice

rekwir

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166
czy ktoś coś wie o jakiś spotkaniach alfistow w Częstochowie lub jej okolicach był bym wdzięczny za info

Ostatnia edycja:
a jakieś częstsze spotkania się odbywają czy tylko te spoty

trzeba zapoznaj moja piękna z innymi pięknymi a ja muszę zapoznać się z miejscowymi fanatykami wiec przyjadę

największa frekwencja na spotach jest zawsze w krakowie w sumie też niedaleko macie tam zawsze około 35 nas zjeżdża , my z dąbrowy mamy 90km do krakowa więc śmigamy.
a jeżeli macie ochotę to w niedziele zapraszamy na spota do katowic też macie o rzut kamieniem

największa frekwencja na spotach jest zawsze w krakowie w sumie też niedaleko macie tam zawsze około 35 nas zjeżdża , my z dąbrowy mamy 90km do krakowa więc śmigamy.
a jeżeli macie ochotę to w niedziele zapraszamy na spota do katowic też macie o rzut kamieniem

Czyzby o czyms nie wiem :D spot w katowicach?? z checia sie pisze dajcie znac co i jak.

Pozdro!!!

wszystko w temacie poniżej "jakaś kawa czy coś" na 3 stawach się spotykamy , dopisz się do listy

ja raczej sie nie pojawie w niedziele z uwagi na prace

Troszkę się ociepli i zaczniemy znów się spotykać... Teraz to i belle umorusane i stać na wietrze niemiło...

Zapraszam zainteresowanych do grupy regionalnej Częstochowa i okolice :-)

Wiem że trochę późno o tym piszę ale jakiby któryś alfaholik z okolic Cz-wy miał chęć na jakiś wypad większą ekipą po za miasto to jutro o godz.15:00 spotykamy się pod Tesco, a później zbaczymy gdzie się dalej poleci ;-)

Wiem że trochę późno o tym piszę ale jakiby któryś alfaholik z okolic Cz-wy miał chęć na jakiś wypad większą ekipą po za miasto to jutro o godz.15:00 spotykamy się pod Tesco, a później zbaczymy gdzie się dalej poleci ;-)
DARO_RT jesli chcesz to zbierz ekipe i jutro na slasku pijackiego spota robimy pod Rybnikiem u ferrari na dzialce wiec bylo by fajnie jakbys sie pojawil... pozdro

nie dam rady bo przed 18 muszę już być dyspozycyjny :/

Ale następnym razem z przyjemnością :)

Amortyzatory
Powrót