• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Fajnie by było, kto wie sołtys może ci nawet czarną zostawię (jest robota do zrobienia) :P

Spoko tylko jest mały problem. Termin rozpoczecia prac za około 3 tyg :) Zapierdol jest ostatnio :D W razie czego proponuję 17tą obok Kendo tym razem powinno byc luźniej na parkingu.

Nie widzę sprzeciwu , ja będę (może już odmalowaną 145) a Marek o ile nie w robocie to też:D

Ja również postaram się być ;), no chyba że będzie brzydka pogoda :D

Zatem parkujemy pod kendo o 17 i idziemy do pizzeri tak ? Chyba że do krajcara dla odmiany.Obgadamy na miejscu

kot zawsze patrzy i obserwuje :) wypatruje ofiary :)

158.jpg

159.jpg

Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka

Było miło i wesoło do zobaczenia za miesiąc . (tydzień ?) :D

A zdążycie przyjechać ? ;) ni ma sprawy może być i za tydzień :sarcastic:

Amortyzatory
Powrót