• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Żywiec i okolice -...

Nic się nie martw ,będzie jeszcze nie jeden grill :) a jutro wypije za Twoje zdrówko ;)

Też się uczę ale po uczelni jeśli tam ktoś jeszcze będzie to się zjawimy [emoji14] a jak nie to udanej zabawy [emoji14]

Madmax jest już na miejscu,altanka i miejsce na ognisko jest .Zabierzcie jakieś cieplejsze buty ,tam nie ma betonu, jest trawa i trochę jest mokra.

Dla tych co mieliby problem z trafieniem podaje nr.tel.madmax(Marek) - 507 080 247 lub Maryla 698 235 375
attachment.php

Do zobaczyska na miejscu :) .

Załączniki

• DSC_1284.jpg
    DSC_1284.jpg
    143.3 KB · Wyświetleń: 151
Madzia ja też będę .....

No to się bierzcie,bo Marek jest tam już od 9-tej .

Dziękujemy wszystkim ,którym nie straszna była zła pogoda i dojechali:) .
Był to bardzo ekstremalny grilli , kto był to wie;) .
Pozdrowienia dla wszystkich suri-suri.....:sarcastic:.

Fajnie było poznać miejscową ekipę. Dzięki za organizację. Żałuję, że nie mogłem zostać dłużej jak już wszyscy dotarli i pogoda Darka się w końcu sprawdziła:)
Pozdro!

oj chłopaki a ja jednak nie dojechałam :) sporty ekstremalne są nie dla mnie :D

no tak slyszalem wlasnie bo mnie zas nie bylo
jak zwykle mie nikaj ni ma

A bo Ty ostatnio to w ogóle jakoś się migosz . Żałuj ;) było fajnie .Deszcz ciuloł ,ale nom to nie straszne .

no czasu ni mom bo musza robic durs na to auto za 50 tysincy co mi kłatro wypomina

Trza se było kupić takie za pińć tysiency to byś teroz nie musioł dupać :P
A tak to ino żałuj ,że Cie nigdy nima tam kaj dobrze :)

Amortyzatory
Powrót