Spotkania - Częstochowa

mlody85

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 20V
Tak przeglądając forum zauważyłem, że jest około 68 osób z wpisaną miejscowością Częstochowa. Może warto by było się spotkać ? W innych miastach są cykliczne spotkania, a w tej naszej Częstochowie niestety nie, no chyba że ja o nich nie wiem lub nie doczytałem to oświedźcie mnie.

hej kochani,obgadajcie temat na spotkaniu 21go marca :)
Cześć wszystkim :)
Jak wiadomo 1 maja bijemy rekordzik (nie będę się rozpisywał co gdzie i jak) bo wszystko już wiadomo :cool:

Temat zakładam bo fajnie by było pojechać wspólnie jedną grupą :D

Proponuję za miejsce startu obrać parking przy CH Janki (to samo miejsce gdzie była zbiórka na wyjazd na ForzaItalia) (wiem że za Jankami fragment trasy nr8 jest w przebudowie ale w obie strony są po dwa pasy a nie sądzę żeby cała Warszawa chciała jechać o 6 rano akurat tamtędy)
zakładany czas przejazdu bez postoju to 3:15 do 3:30 (wedle navi Google), chcąc być na miejscu gdzieś okolice godziny 10 (-10.00-11.30 rejestracja uczestników) i wliczając dwa postoje - MC Donalds w Piotrkowie Trybunalskim przy DK1 i parking Auchan (kawałek za Częstochową) (grupa Łódzka i Częstochowska chcą się dołączyć) musimy założyć że całość trasy z postojami zrobimy gdzieś okolice 4 - 4:30h.

Planowana TRASA

- Start CH Janki 5:50 - 6
Trasa
- dojazd do MC Donalds Piotrków ok. 7:00 (śniadanie + spotkanie z grupą Łódzką)
Trasa
- odjazd 7:30, dojazd do Auchan Częstochowa po ok 1h (spotkanie z grupą Częstochowską)
Trasa
- dojazd na miejsce ok 10

Wszystkie czasy są szacunkowe, wiadomo że na trasie może być różnie

Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/maz...ssa_gliwicach_01_05_2015_a.html#ixzz3Ujd4titm

nie mam pojęcia kto Wam planował godziny ale raczej są one niemożliwe.... start z Janek o 5:50 i dojazd do Auchan o 7:30? w kolumnie sporej ilości samochodów? chyba nikt z Was nie jechał nigdy w kolumnie.

Średnia prędkość około 160 aby wyrobić się w godzinę i 40 minut. Ja wczoraj taką odległość pokonałem w półtorej godziny ale non stop na liczniku miałem 170-180

przeczytajcie jeszcze raz , 7.30 to odjazd z piotrkowa , auchan po ok 1godz , czyli okolice 8.30

Odświeżę temat. Jestem nowy, ale chętnie bym uczęszczał na takie cykliczne spotkania w Częstochowie. Może parking pod jakimś marketem ?

No właśnie się o tym dowiedziałem, ale niestety cały ten dzień jestem w pracy :(

Nic, następnym razem może się uda. Co za Diabeł karze pracować w niedzielę? :] Do zobaczenia na drodze, ja dzisiaj machałem ręką z 3 mijanym kierowcom Alf (1 nawet z ramkami) - wynik 3:0 dla mnie :/
pozdro

Amortyzatory
Powrót