• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tradycyjny, majowy, grilll

george11

Hanys
Auto
GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.
Witam

To co ludziska, tradycyjnie grill na kopcu, ino kej???
1, 2, 3???

Zbiercie sie do kupy i grilujymy, musza cos wincyj pisać, czy styknie??.

pzd.

ino bez podtekstów, grill był łod lat zawsze w wekend majowy, wto kce to dupi na spynd, a wto nie chce to griluje.

pzd.

Ostatnia edycja:
1 Maja może być ciężko dojechać, ale Ja nie byda daty wybierał bo prawdopodobnie byda w górach, jak coś się zmieni to przyjada :D

Wstępnie też się piszę - chyba, że mnie pogoda zatrzyma :D Dla mnie najlepsza opcja to dzień świąteczny (1 albo 3) - wtedy bankowo kobieta ma wolne.

Pozdr.

a mnie bez roznicy w sumie chyba

py cztyry - a jo bych nawet woloł żeby odwiedziny beły ...

no to dobra, bydzie pirszego !!!!.
myśla co po spyndzie wtoś zawito, ni bydom przeca cołki dzionek sie rachować wto jest a wto ni
a my jak bydzie w miara ciepło to do wiecora siedzymy przeca.
pzd.

no letko kurna

ale czy kto przijedzie ze gminny spółdzielni to nie wiym

niech sie robiom co kcom, zakazu ni ma bo niby po jakymu????

hmmmm

zakazu ni - ni ma taki opcji

no dobra ale nie tego sie spodziewałem ale bocian dobrze napisał ten temat nie jest o tym.

Amortyzatory
Powrót