• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

159 ze spryskiwaczami oraz PDC przód poszukiwana - Gliwice

• Autor wątku Autor wątku t0m
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

t0m

Nowy
Auto
AR Spider 946 2.4 Moded 246PS/490Nm @cinsoft
Szanowni, mam małą prośbę. Czy znalazłby się jakiś miły właściciel 9-tki z Gliwic lub okolic, posiadający w swojej Belli spryskiwacze reflektorów oraz czujniki przednie PDC, i który pozwoliłby obfotografować i pomierzyć przedni zderzak? Potrzebuję znać dokładne rozmieszczenie otworów pod te zabawki, jako że czeka mnie powiercenie takowych. Z góry wielkie dzięki za pomoc! :)

Dzięki, [MENTION=2266]piter_alfa[/MENTION]. Już piszę PW. :)

Bytom, tez zapraszam :)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

GLiwice centrum od pon do piątku 6-14

Już pomierzone, opstrykane foto. Dzięki wszystkim. :)

Amortyzatory
Powrót