Alfa Romeo Amore - 27.08.2016

boratsc

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9JTD
Zapraszamy WSZYSTKICH ALFISTI w dniu 27.08.2016 do Śląskiego Ogrodu Botanicznego w Mikołowie na imprezę ALFA AMORE :D !!

Niestety tak samo jak w przypadku Parku Śląskiego i tu przewidujemy opłatę wjazdową z tego względu że musimy zapłacić za wynajem powierzchni. Dobrą wiadomością jest jednak fakt iż cały park jest do naszej dyspozycji!
Piękny plac zabaw dla dzieci, mnóstwo terenów zielonych które zachęcają do spacerów, jest także piękny punkt widokowy z którego można to wszystko obserwować :)
DJ pomoże nam umilić czas uczestnikom, nie zabraknie także zabaw i konkursów z nagrodami.
Tymczasem przekazujcie info swoim znajomym, bo czasu niestety za wiele nam nie zostało :)
Ale jesteśmy jak zwykle pozytywnie do wszystkiego nastawieni i liczymy na Was i Waszą obecność !!!!

Rejestracja na stronie http://amore.ar-gs.pl
Link do Facebooka z wydarzeniem:
https://www.facebook.com/events/164253137339556

O samym miejscu: https://www.facebook.com/SlaskiOgrodBotaniczny/

a ja jak zawsze czepialski :)

Kto wam kurde pisze te strony rejestracyjne itp?... tyle podstawowych błędów itp..... chyba się kiedyś poświęcę i nauczę go jak to się prawidłowo robi... :D

to lecim dalej [MENTION=4167]Izane[/MENTION]@ :-)

Dobrą wiadomością jest jednak fakt iż cały park jest do naszej dyspozycji!
znaczy do wyłącznej? czy jak to rozumieć ?
bo normalnie wstęp jest tam bezpłatny więc do dyspozycji dla każdego chyba , że na ten dzień właśnie jest rezerwacja dla Was

Ostatnia edycja:
a ja jak zawsze czepialski :)

Kto wam kurde pisze te strony rejestracyjne itp?... tyle podstawowych błędów itp..... chyba się kiedyś poświęcę i nauczę go jak to się prawidłowo robi... :D

Ja sam to piszę, nie jestem webmasterem :) więc wygląda jak wygląda, formularz jest wygenerowany automatycznie z jakiegoś generatora + na kolanie napisane przesyłanie danych przez post do bazy - po co więcej? Wiem, nie jest responsywane, nie jest napisane w JS, HTML5 itp ale na tak małą skalę to przecież styka :)
[MENTION=3477]bocian[/MENTION] - Tak, do wyłącznej dyspozycji, mamy wynajęty cały ten plac, stąd również opłata wjazdowa bo za darmo tego nie chcieli zrobić :)

boratsc nie chodzi o wygląd itd... chodzi o sam fakt aby przemyśleć coś czasem i zrobić to raz a porządnie ;)

przykład? Wymagane wpisanie auta, mocy, pojemności itd.... no ok... ale jest opcja "BRAK ALFY".... a ja dalej muszę wpisać jaki jest rocznik, moc itp mojej brak alfy :D

[MENTION=4167]Izane[/MENTION] merytoryczne uwagi zawsze chętnie wysłucham i postaram się to naprawić :) Co do błędu - masz rację - z czystej żądzy wiedzy postaram się to wieczorem poprawić :)

Ja bym się chętnie pojawił ale w sobotę będę chyba jechał po drzwi :P

@Izane merytoryczne uwagi zawsze chętnie wysłucham i postaram się to naprawić :) Co do błędu - masz rację - z czystej żądzy wiedzy postaram się to wieczorem poprawić :)

No i good ;) bo grafika itp to akurat zbędna rzecz w takich sytuacjach, to ma działać i tyle :)

Choć nie powiem, że fajnie by było jak by to było responsywne bardziej jednak :D bo na telefonie średnio to wygląda :) Przy następnych formularzach na pewno się poprawię ! :D

A ja zaś odpadam ... tak blisko ale niestety mam do 18 pracę a koledzy nie chcieli się zamienić (nie dziwię im się jak ma być upalny weekend)

Amortyzatory
Powrót