witam
a ja nie polecem autoportu na chromika...
może mam pecha, ale trafiłem tam własnie z tego forum, robiłem rozrząd - ciekła pompa, robili problemy z reklamacją.... no ale pompa nie była kupiona u nich

mieli sprawdzić i wymienić rolki paska wielorowkowego - cały czas się telepały i nie wymienili.. (teraz się własnie wysypało do reszty..) do tego nie zdarzyło się jeszcze, żeby samochód był gotowy na umówiony dzień czy godzinę...
pojechałem następny raz w nadziei, że to tylko jednorazowa akcja - i znowu to samo, potrzebowałem samochodu na weekend pilnie, o czym uprzedziłem szefa przed robotą - "zdążymy napewno" /oddawałem w czwartek../... a on z rozbrajajacą szczerością mi mówi, że ma problemy z pracowanikami, i nie może od nich żądać, żeby kończyli robotę po godzinach, więc musiałem się bujać 200 km pociagiem
ostatnio - hamulce tył się zapiekały - skasowali 80 zł, pół dnia bez samochodu, "przesmarowali linki ręcznego" bo się zapiekały - taaaak.. półroczne oryginalne linki, okazało się oczywiście, że trzeba było wymienić przewody elastyczne hamulca z tyłu.. no ale to by było przecież za trudne...
do tego do dzisiaj mam wątpliwości, czy koło dwumasowe, które im powierzyłem do montażu faktycznie jeździ teraz w moim samochodzie.... 4 dni trzymania auta, kilkaset złotych w plecy, zero śladów demontażu w komorze silnika, i te same objawy co wcześniej - ale.. to tylko moje podejrzenia..
tym razem wybieram się do italauto, może tym razem się nie zawiodę..