Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hej, na razie nie jestem. Nie dość, że czekałem dłużej niż było obiecane to jeszcze po przyjeżdzie okazało się, że jest pomalowane inną farbą niż ta, którą ja chciałem !!!
Tamta nie była dostępna, więc bez konsultacji ze mną zdecydowano się na jakieś dziwne mixy... Po prostu dramat.
Tylko Rymar Ruda Śląska. Zawsze kupuje nowe opony i felgi na zimie przy zmianie samochodu. Za pare dni oddaje moje 17 pordzewiałe na renowacje i malowanie. Oczywiście wszystko zawsze tak jak sie umawiamy.
Cena za komplet plus podmianka na czas renowacji ich felg 600zł.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.