• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Regeneracja kompresora klimatyzacji

loeb666

Nowy
Auto
alfa 159 8V 09"
Witam! Jak w temacie poszukuję gdzieś na śląsku dobrego/sprawdzonego warsztatu, który zajmuje się regenerowaniem sprężarek klimatyzacji.
Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam

Mogę polecić

Auto-Klima Piotr Strzoda
ul. Wiejska 93
44-153 Smolnica

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Mogę polecić

Auto-Klima Piotr Strzoda
ul. Wiejska 93
44-153 Smolnica

Dzięki za namiary. A regenerowałeś tam swoją sprężarkę? Jak tak to jaki jest czas takiej operacji i koszt?

Regenerowałem jakieś 2 lata temu. Była zatarta przez uszkodzone sprzęgło klimatyzacji. Na drugi dzień miałem do odbioru autko za wszystko zapłaciłem ok 500 zł.

Regenerowałem jakieś 2 lata temu. Była zatarta przez uszkodzone sprzęgło klimatyzacji. Na drugi dzień miałem do odbioru autko za wszystko zapłaciłem ok 500 zł.

Ok dzięki w takim razie zadzwonię sobie do nich. U mnie chyba też sprzęgło jest uszkodzone ale zobaczę co mi powiedzą na miejscu. Jeszcze raz dzięki za szybką odpowiedź.
Pozdrawiam

Jak nie ogarniesz to mam znajomego w myslowicach pamietaj by sprawdzili czy sa opilki w ukladzie jak tak to czyszczenie ukladu ok 400zl i dopiero sprezarka i nabijanie wiele osob to lekcewazy a potem znow kompresor pada

Jak nie ogarniesz to mam znajomego w myslowicach pamietaj by sprawdzili czy sa opilki w ukladzie jak tak to czyszczenie ukladu ok 400zl i dopiero sprezarka i nabijanie wiele osob to lekcewazy a potem znow kompresor pada

Marshall gdzie w Mysłowicach? I co dokładnie robi? Zwykłe sprawdzanie szczelności / nabijanie także? ;)

Godny polecenia jest Chłodnic-POL w Sośnicowicach.

Osobiście odradzam chlodnic-pol

Podepnę się.
Może ktoś zna magika od regeneracji klimy okolice warszawy?

Wątpię żeby na Śląsku znali specjalistów z Warszawy...Wrzuć temat na forum z tamtego terenu.

Wujek google mnie zmylił :) ale jednak wysyłki paczką można już ogarnąć. Więc może znacie jakiś wysyłkowy serwis. Swoją drogą dopytam się bliżej, dzięki pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót