29.04.2018 kopiec Piekary !!! "tradycyjny"

bocian

klekot ™ gorol
Auto
156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
no więc jak w temacie
nadworny master chef grill Papa oznajmił mi że robimy grila na kopcu 29.04 od wczesnych godzin popołudniowych
logistyka - każdy bierze co chce do żarcia i picia , ruszt i oprwa rusztu zapewniona
jak ktos ma zepsuta alfę ( co normalne ) to kanałem PW jest opcja załatwienia transportu w obie strony

liczymy na obecnośc starych mord jak i nowych ryjów

pytania ?
sporo wyjasnien bedzie w poprzenich tematach o tym grillu ...

a jak ktos ma nowe to śmiało

temat przewodni grilla - integracja ;-)

Będziemy :)

Wysłane z mojego C6602 przy użyciu Tapatalka

Bocian a Ty będziesz ? Bo ostatnio nie doleciałeś.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Jeśli chcecie nowe ryje to postaram się przyjechać. Z chęcią poznam innych alfiarzy.......pod warunkiem, że przepuszczą mnie przez "granicę" :-) ........ no i proszę o jakieś namiary na miejsce docelowe.

Bocian a Ty będziesz ? Bo ostatnio nie doleciałeś.

byda na bank !!

- - - Updated - - -

Jeśli chcecie nowe ryje to postaram się przyjechać. Z chęcią poznam innych alfiarzy.......pod warunkiem, że przepuszczą mnie przez "granicę" :-) ........ no i proszę o jakieś namiary na miejsce docelowe.

my gorole som we szengen to mogymy wjechać :-)

Piekary Śląskie ul. do Kopca Wyzwolenia

Screenshot-2018-4-19 Mapy Google.jpg

- - - Updated - - -
[MENTION=4111]aniucha05[/MENTION]@ [MENTION=10339]darek2116[/MENTION]@ [MENTION=57281]flow[/MENTION]@ [MENTION=4167]Izane[/MENTION]@ [MENTION=8761]Quattro[/MENTION]@ [MENTION=19210]madmax-y[/MENTION]@ [MENTION=4985]marcin.sc[/MENTION]@ [MENTION=19294]maryszkens[/MENTION]@ [MENTION=15826]Nazar[/MENTION]@ [MENTION=9568]R.Y.D.Z.U[/MENTION]@
no i cała reszta której nie wspomniałem
wpadnieta ??!!

może być nawet bmw ...
p.s. jeden nawet takim bedzie :-)

a i ja też nie ahłom

Giepees pięknie podany, że ślepy by dojechał. Paszportu nie biorę...dowód wystarczy :)

Bociuś a pogode żeś zamówił :confused:,już nie musi grzać słońce ale co by chociaż nie padało !

Pogoda na chwilę obecną nie najlepsza, przelotne opady deszczu, burze z piorunami, opady 60%, ale mamy dopiero wtorek

Wysłane z mojego C6602 przy użyciu Tapatalka

no myśla kurde Lizana że Cie zobocza i no pojadymy sie tym żuliettem :-)

- - - Updated - - -

Bociuś a pogode żeś zamówił :confused:,już nie musi grzać słońce ale co by chociaż nie padało !

Wom to paryzol nawet wezna kurna :o

ja może przyjadę władymircem T25 tylko w sobote będe musiał startnąć żeby na niedziele dojechać:):):)

Jak mi się uda obronić w sobotę, to przyjadę się zapoznać z kolegami z forum #nowamorda

Amortyzatory
Powrót