Alfaholicy Racibórz - reaktywacja

Mumins

Nowy
Auto
Bezalfie
Cześć,

Kilka osób już opowiedziało się za moim pomysłem, aby na wiosnę zorganizować spotkanie Alfaholików z Raciborza i okolic (Rybnik, Kietrz i wszystkie pomniejsze miejscowości). Wstępnie zasugerowałem, by "impreza" odbyła się na Zamku Piastowskim w kwietniu lub maju. Sprawdzę daty imprez w tym okresie i zaproponuję takie, aby wstrzelić się pomiędzy inne wydarzenia tak, aby frekwencja była jak największa. Możemy też zaprosić okoliczne kluby.

Generalnie w mojej głowie narodziła się idea, by spotkania miały charakter cykliczny, na wzór AR Górny-Śląsk/AR Południe. Mam dojście do zindywidualizowanych gadżetów reklamowych w preferencyjnych cenach, także zrobienie dowolnej ilości koszulek, ramek itp. jest tylko kwestią naszego pomysłu i organizacji.

Proponuję stworzyć listę chętnych do wzięcia udziału w samym spotkaniu, a także w reaktywacji całkiem licznego klubu Alfaholików z Raciborza i okolicznych miejscowości. Zachęcam do dopisywania się :)

1. Mumins

Jeśli chodzi o Alfa Romeo Południe to mogę tu napisać za cały klub że piszemy się na taką imprezę tak jak to miało miejsce w 2016 :) Pozdrawiamy

Wysłane z mojego C6602 przy użyciu Tapatalka

Cześć,

Kilka osób już opowiedziało się za moim pomysłem, aby na wiosnę zorganizować spotkanie Alfaholików z Raciborza i okolic (Rybnik, Kietrz i wszystkie pomniejsze miejscowości). Wstępnie zasugerowałem, by "impreza" odbyła się na Zamku Piastowskim w kwietniu lub maju. Sprawdzę daty imprez w tym okresie i zaproponuję takie, aby wstrzelić się pomiędzy inne wydarzenia tak, aby frekwencja była jak największa. Możemy też zaprosić okoliczne kluby.

Generalnie w mojej głowie narodziła się idea, by spotkania miały charakter cykliczny, na wzór AR Górny-Śląsk/AR Południe. Mam dojście do zindywidualizowanych gadżetów reklamowych w preferencyjnych cenach, także zrobienie dowolnej ilości koszulek, ramek itp. jest tylko kwestią naszego pomysłu i organizacji.

Proponuję stworzyć listę chętnych do wzięcia udziału w samym spotkaniu, a także w reaktywacji całkiem licznego klubu Alfaholików z Raciborza i okolicznych miejscowości. Zachęcam do dopisywania się :)

1. Mumins
2. Maurycyg

Jeśli chodzi o Alfa Romeo Południe to mogę tu napisać za cały klub że piszemy się na taką imprezę tak jak to miało miejsce w 2016 :) Pozdrawiamy

Wysłane z mojego C6602 przy użyciu Tapatalka
[MENTION=335]abe[/MENTION] dokładnie o taką integrację chodzi :) dzięki za deklarację, będę informował na bieżąco.

- - - Updated - - -

Ostatnia edycja:
Jak najbardziej za :)

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

A ile osób - zapaleńców - jest z Raciborza i okolic? Bo ja od nie dawna posiadam swoją kolejna Włoszkę (po 10 latach

[MENTION=82159]grzlab88[/MENTION] to nie Twoja przypadkiem??
155.jpg

Moja moja

- - - Updated - - -

W miejscu pracy zostałem zfotografowany?!

Ja jak już mówiłem bardzo chętnie podjadę na spotkanko :) żeby coś organizować nie mam możliwości ani czasu ostatnio grafik napięty jak plandeka na żuku ale podjechać gdzies na weekend na jakiś spocik to bardzo chętnie :D [emoji634][emoji634][emoji634][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji91][emoji91][emoji91]

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

To już najprędzej coś po świętach sam zawsze mam taki grafik że nawet nie mam kiedy przerejstrować. A pokazać co nie jest tak to szybciej będzie co jest ok haha

Amortyzatory
Powrót