Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
bocian - dzięki za info :)
drobiazdzek - byłbym wielce wdzięczny gdybyś mógł się upewnić.
To byłaby moja pierwsza Alfa, nie chciałbym się na dzień dobry zrazić do marki.
Podobno silnik mało awaryjny, jak reszta zadbana to może nie będzie się sypać... mam nadzieje.

Dzięki i pozdrawiam

Koleżanki i Koledzy,

Od już 6 lat zakochany jestem od pierwszego wejrzenia w jednym samochodzie. Przeszedłem już etap doradztwa znajomych passatowych, mazdowych itp :) Zdania nigdy nie zmieniłem i nie zmienię. Mam jednak prośbę. W Krakowie stoi jedna piękna Bella, którą jestem poważnie zainteresowany a do Krakowa mam bardzo daleko. Stąd moje pytanie czy jest w ogóle taka możliwość aby ktoś obeznany w temacie ją zobaczył fachowym okiem ? Osobiście bardzo cenię sobie swój jak i kogoś czas więc wiem, że to Prośba przez duże P. Chodzi o 159 SW. Jeśli byłby ktoś chętny na pomoc prosiłbym o wiadomość prywatną.

Pozdrawiam :)

Wklej może link jeśli jest ona na otomoto, etc. Często po zdjęciach można już dużo powiedzieć.

bocian - dzięki za info :)
drobiazdzek - byłbym wielce wdzięczny gdybyś mógł się upewnić.
To byłaby moja pierwsza Alfa, nie chciałbym się na dzień dobry zrazić do marki.
Podobno silnik mało awaryjny, jak reszta zadbana to może nie będzie się sypać... mam nadzieje.

Dzięki i pozdrawiam

drogi tycjanie - opis ogledzin na PW - pozdrawiam!!!

drobiazdzek - dozgonne dzięki za Twój czas :) Mam jeszcze kilka pytań, ale to już na PW.

Witam wszystkich! :) Planuję zakup Alfy GT i znalazłem następujące ogłoszenie: http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-gt-1-9-jtd-C16427490.html . Generalnie stosunek ceny do przebiegu jest dosyć korzystny, co mnie trochę martwi, jednak zastanawiam się czy nie obejrzeć tego samochodu mimo wszystko. Niestety do Spytkowic (koło Rabki) mam trochę drogi więc jeśli ktoś znający się na rzeczy mógłby tam podjechać i przynajmniej sprawdzić zgodność auta ze zdjęciami byłbym dozgonnie wdzięczny :).
PS. Czy przebieg ponad 130K to nie za dużo na Alfę?
PS2. Czy już po samych zdjęciach/opisie jesteście w stanie coś doradzić?
PS3. Czy miał ktoś do czynienia z tą firmą "euro auto"?
Z góry dziękuję za pomoc!
PS4. Czy znacie jakąś dobrą stację serwisową w tej okolicy? Przed zakupem na pewno chciałbym sprawdzić stan techniczny.

130 dla diesla to wg ciebie dużo ? to prawie tyle co nic

a fotki ? zobacz na szczeliny przy masce ...
widać coś ? ale może tylko jakiś pies wbiegł pod auto - nie wiem
a cena to chyba bez opłat bo blach żadnych na aucie nie ma

Ostatnia edycja:
Oprócz tych szczelin, które bociek pokazał jeszcze prawy słupek (od pasażera) przy drzwiach wygląda na krzywo spasowany. Jeśli chodzi o przebieg: jak na 2005 rocznik nie jest źle.. chociaż tutaj pewności nigdy nie ma.

Uploaded with ImageShack.us

kolego Rzeszów to woj podkarpackie

zmien dział

pzd.

Amortyzatory
Powrót