Proponuje jak ostatnio pod tesco np. o 18
Proponuje jak ostatnio pod tesco np. o 18
sobota czy niedziela?
no i znów chyba nie będę miał okazji kolegów poznać - żona wyjeżdża na weekend i zostaję sam na sam z 3 latkiem. postaram się wpaść tylko się przywitać/poznać z nim na 10 minut o ile coś nieprzewidzianego się nie wydarzy.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
jak dla mnie ok i sobota i niedziela dopasuje się byle było do kogo
Proponuję wybrać się do Cieszyna wszystkie informacje na fb
https://www.facebook.com/events/478172966124915/?ti=cl
Odświeżę temat, może jakieś kopanie w oponkę ??
Ja jestem wstępnie zainteresowany.![]()
alfa romeo południe na FB, ostatnio zrobili reaktywację w BB i nawet było parę alf![]()
Witam,jestem w posiadaniu alfy od roku chetnie bym dołączyl do jakies grupy na zlotach
Koledzy z Bielska i okolic, kogo polecacie w regionie do wymiany rozrządu w Giulietta 1.4 170?