Spotkanie B-B lub okolice

PanKudel

Nowy
Auto
159 SW 1,9jtd 16v 175km 400Nm
Witam,

Chciałem zapytać ile osób było by zainteresowane cyklicznymi lub jednorazowym spotkaniem w B-B lub okolicy. Myślę że fajnie było by poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach i pasjach. Post otwieram póki co informacyjne a jeśli będą chętni to już się dogadamy gdzie i kiedy.

Pozdrawiam.

Witam,

Chciałem zapytać ile osób było by zainteresowane cyklicznymi lub jednorazowym spotkaniem w B-B lub okolicy. Myślę że fajnie było by poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach i pasjach. Post otwieram póki co informacyjne a jeśli będą chętni to już się dogadamy gdzie i kiedy.

Pozdrawiam.
Jakby co jestem chętny.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Zależy kiedy, przez BB cyklicznie przejeżdzam więc jak by była okazja po drodze to mogę na chwilę wpaść :D

W sumie dawno nic się nie działo jakąś kurę w kfc można by wszamać. Czekam na konkrety.

Jeśli będę mogła to chętnie wpadnę :)

Termin akurat ci się pokrywa z terminem spotu ARP na Siewierzu... :)
A ja jestem poza domem, więc też nie dam rady.

Ja mogę być w sobotę jeśli pogoda dopisze i oczywiście będą chętni w ilości >5 sztuk :D

Dobra przekładamy na 10 sierpnia - już poprawiłem datę, sołtys myślę, że 5 makaronów to się zbierze :P
może kolega [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] - jeśli termin spasuje, [MENTION=8761]Quattro[/MENTION] mówił że 10 będzie ok plus jeszcze 2-3 osoby które nie są na forum

mnie niestety nie ma, z urlopu wroce dopiero 17tego wieczorem. nastepnym razem chetnie wpadne poznac pare niwych osob z forum i spotkac sie z tymi ktorych znam

Poznaczę sobie do kalendarza, jak będę mógł to podjadę :)

Może będę w okolicy to też podjadę ;)

Amortyzatory
Powrót