• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ślub fr33 22 sierpnia.

• Autor wątku Autor wątku QBA
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie wiem czy zdążę do Młodego pod blok, ale na pewno zdążę do Młodej :-D

Kilka fotek ze ślubu

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!

Tomek, życzymy Tobie i Twojej pieknej Małżonce wszyskiego co w życiu najlepsze :)

Lidka i Robert

Man nadzieję ze stanęliśmy na wysokości zadania i ładnie poprowadziliśmy Parę Młodą :D
Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego

P.s. Bardzo dobre ciasto :D

Tomku, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Kate & Fred

Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty.
To też nie diabeł rogaty.
Ani miłość kiedy jedno płacze
a drugie po nim skacze.
Miłość to żaden film w żadnym kinie
ani róże ani całusy małe, duże.
Ale miłość - kiedy jedno spada w dół,
drugie ciągnie je ku górze.

(Happysad - "Zanim pójdę")

Dzięki chłopaki w imieniu brata i moim za liczne przybycie, mam nadzieje że ciasto smakowało :)

Oczywiście Qba :) smakowało jeszcze raz złóż życzenia bratu szkoda ze nie zdążyłem poskładać dużej bestii ale myślę ze udało nam się zrobić wzorcowa eskortę :D

Oczywiście Qba :) smakowało jeszcze raz złóż życzenia bratu szkoda ze nie zdążyłem poskładać dużej bestii ale myślę ze udało nam się zrobić wzorcowa eskortę :D

Jasne że tak, nasz kumaty kamerzysta zrobił kilka fajnych ujęc :)

Dziękuję Wam przepięknie za życzenia, eskorte i Wasze towarzystwo w tych ostatnich chwilach mojej wolności ;)

Eskorta - rewelacja.. :D robiło wrażenie ;) moja mama jak Was z okna zobaczyła to się biedna popłakała :D

Eskorta - rewelacja.. :D robiło wrażenie ;) moja mama jak Was z okna zobaczyła to się biedna popłakała :D
Tomku ogromne gratulacje, wiele szczescia i radości na nowej drodze życia, aby Wasza miłość zawsze była silna i wkrótce powiekszyła Waszą nową Rodzine :)

Eskorta imponująca! sam wiem jakie to miłe uczucie jak przyjedzie tyle znajomych czy nawet osób które pierwszy raz widzisz :) brawa dla nich!

Cieszę się ze podobało się mamie :) Ja osobiście też się fajnie bawiłem, fajna sprawa :) chodź nas dużo nie było, zwróciliśmy na siebie uwagę.
Może jakiś filmik ktoś kręcił z naszej eskorty, oczywiście wrzucie na forum :)

Amortyzatory
Powrót